34 °C Budapest

Láncreakció a Tescóban: indul a visszaszámlálás!

2009. április 30. 05:38

A Tesco Global Áruházak Zrt. újraindította a vásárlók körében korábban már több alkalommal is nagy sikert aratott akcióját. A Láncreakció keretében minden 5000 forint vásárlás után 100 forint visszajár!

A hosszú hétvége előtti bevásárlás során a vásárlók minden ötezer forintnyi vásárlás után kapnak egy 100 forint értékű kupont. A vásárlók visszafelé számolják a napokat, hogy mikor válthatják be a kuponokat, de már nem kell sokáig várni.

Korábban: Káprázat a Tescóban: csodatermék vagy marketingtrükk?

Az akciós kuponokat május 8-14. között lehet felhasználni, de több feltételnek is teljesülni kell az újabb vásárlás során. Minden fizetendő ezer forint után csak egy kupont lehet felhasználni, tehát hiába van öt kuponunk, egy háromezer forintos vásárlás után csak hármat válthatunk be.

Korábban: Kivételes Tesco-húzás: a homlokához csapott a konkurencia!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fontos, hogy a kupon feltöltőkártya, illetve dohánytermék vásárlása, valamint a benzinkúton való fizetés esetén nem használható fel, valamint nem váltható készpénzre.

Korábban: Mi volt a Tesco szendvicsben? - gyomorforgató képpel

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem