2 °C Budapest

Terhes a miniszter! A Facebook-on tette közzé a babahírt...

2009. április 24. 12:02

A januárban kinevezett francia informatikai miniszter egy internetes közösségi portálon keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy babát vár. A sajtó lecsapott a hírre, nem sokkal azután, hogy hónapokon keresztül találgatták, hogy vajon ki lehet az igazságügyi miniszter kislányának az édesapja.

"A hír igaz! Valóban babát várok. A férjem és én is nagyon boldogok vagyunk!" - kommentálta az esetet a miniszter. A 35 éves Nathalie Kosciusko-Morizet - aki korábban a környezetvédelmi minisztériumban dolgozott, idén januártól tölt be miniszteri pozíciót - elmondta, hogy nem tudta tovább magában tartani a titkot.

Néhány hónappal ezelőtt Rachida Dati igazságügyi miniszter adott életet egy kislánynak, a francia sajtóban egymást érték a találgatások az apa kilétét illetően. A vezető politikusok szerint sem méltó a miniszteri tekintélyhez a fenti két eset, egy miniszternek nem a Facebook-on kell bejelenteni, hogy terhes.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?