27 °C Budapest

Terhes a miniszter! A Facebook-on tette közzé a babahírt...

2009. április 24. 12:02

A januárban kinevezett francia informatikai miniszter egy internetes közösségi portálon keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy babát vár. A sajtó lecsapott a hírre, nem sokkal azután, hogy hónapokon keresztül találgatták, hogy vajon ki lehet az igazságügyi miniszter kislányának az édesapja.

"A hír igaz! Valóban babát várok. A férjem és én is nagyon boldogok vagyunk!" - kommentálta az esetet a miniszter. A 35 éves Nathalie Kosciusko-Morizet - aki korábban a környezetvédelmi minisztériumban dolgozott, idén januártól tölt be miniszteri pozíciót - elmondta, hogy nem tudta tovább magában tartani a titkot.

Néhány hónappal ezelőtt Rachida Dati igazságügyi miniszter adott életet egy kislánynak, a francia sajtóban egymást érték a találgatások az apa kilétét illetően. A vezető politikusok szerint sem méltó a miniszteri tekintélyhez a fenti két eset, egy miniszternek nem a Facebook-on kell bejelenteni, hogy terhes.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm