6 °C Budapest

Dráma! Elrabolta bankigazgatóját a csődbement építési vállalkozó!

2009. április 22. 05:38

Végső elkeseredésében elrabolta a számlavezető pénzintézetének az igazgatóját az a jelentős adósságokat felhalmozó spanyol építési vállalkozó, aki már nem látott más esélyt a gyors pénzszerzésre.

Az emberrabló a pénzintézet melletti parkolóban szólította le a mit sem sejtő bankigazgatót, akivel beszélgetésbe elegyedtek. A vállalkozó azt mondta a bankárnak, hogy a családját már fogva tartják, majd feltűnés nélkül szálljon be az autóba és vezessen az általa megjelölt helyre.

A csődbement vállalkozó 50 ezer euró azonnali készpénzt és a luxusautót követelte a megrémült bankigazgatótól. A vállalkozó óriási adósságot halmozott fel a spanyol ingatlanpiac összeomlása következtében.

A bankigazgató aláírta volna az autóról szóló adásvételit, de jelezte a bűnözőnek, hogy nincs nála ennyi készpénz, ezért engedje meg, hogy felhívhassa egyik kollégáját. A telefonbeszélgetés során a munkatársának burkoltan jelezte, hogy bajban van, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrség a hívás alapján beazonosította az elkövető hollétét, majd a helyszínre érkezve bekerítették az épületet és elfogták a vállalkozót. A férfit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték.

A malagai rendőrség szerint - bár az ingatlanpiac összeomlása miatt rengeteg vállalkozó jutott a csőd szélére - egyedi esetről van szó.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 5. 13:30