14 °C Budapest

Kiadó az amstetteni rém háza!

Pénzcentrum
2008. szeptember 27. 08:00

Az amstetteni rém, aki 24 évig tartotta fogságban lányát, és tőle született gyermekeit a háza pincéjében, most kiadná a tett helyszínét. Meglepő módon vannak jelentkezők... De maga élne itt mindezek után? (Forrás: ingatlan.net)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az osztrák szatír, Josef Fritzl, szeretné kiadná annak a háznak a szobáit, amelynek pincéjében 24 éven keresztül tartotta fogva szexrabszolgaként lányát, és közös gyermekeiket. A vérfertőzéssel, emberrablással és gyilkossággal vádolt férfinek most sürgősen pénzre van szüksége, ezért döntött úgy, hogy hasznot húz botrányos viselkedésén: kiadja a ház szobáit és még egy könyvet is ír a történtekről.

Josef Fritzl egy bécsi ügyvédet bízott meg a horror ház ügyeinek intézésével, aki vállalta a gyomorforgató feladatot. Meglepően sokan jelentkeztek a hirdetésre, mondván, őket nem zavarja a múlt, ha a lakás szép és rendezett. A korábbi lakók a botrány kirobbanása után azonnal elköltöztek, mondván nem akarnak kínzókamrák közelében élni. Úgy tűnik, hogy az ügy elcsendesülte után az embereket már nem érdekli, hogy milyen borzalmak történtek abban a házban.

Forrás: ingatlan.net


További képekért kattintson IDE!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?