17 °C Budapest

Kiadó az amstetteni rém háza!

Pénzcentrum
2008. szeptember 27. 08:00

Az amstetteni rém, aki 24 évig tartotta fogságban lányát, és tőle született gyermekeit a háza pincéjében, most kiadná a tett helyszínét. Meglepő módon vannak jelentkezők... De maga élne itt mindezek után? (Forrás: ingatlan.net)

Az osztrák szatír, Josef Fritzl, szeretné kiadná annak a háznak a szobáit, amelynek pincéjében 24 éven keresztül tartotta fogva szexrabszolgaként lányát, és közös gyermekeiket. A vérfertőzéssel, emberrablással és gyilkossággal vádolt férfinek most sürgősen pénzre van szüksége, ezért döntött úgy, hogy hasznot húz botrányos viselkedésén: kiadja a ház szobáit és még egy könyvet is ír a történtekről.

Josef Fritzl egy bécsi ügyvédet bízott meg a horror ház ügyeinek intézésével, aki vállalta a gyomorforgató feladatot. Meglepően sokan jelentkeztek a hirdetésre, mondván, őket nem zavarja a múlt, ha a lakás szép és rendezett. A korábbi lakók a botrány kirobbanása után azonnal elköltöztek, mondván nem akarnak kínzókamrák közelében élni. Úgy tűnik, hogy az ügy elcsendesülte után az embereket már nem érdekli, hogy milyen borzalmak történtek abban a házban.

Forrás: ingatlan.net


További képekért kattintson IDE!

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?