14 °C Budapest

Kiadó az amstetteni rém háza!

Pénzcentrum
2008. szeptember 27. 08:00

Az amstetteni rém, aki 24 évig tartotta fogságban lányát, és tőle született gyermekeit a háza pincéjében, most kiadná a tett helyszínét. Meglepő módon vannak jelentkezők... De maga élne itt mindezek után? (Forrás: ingatlan.net)

Az osztrák szatír, Josef Fritzl, szeretné kiadná annak a háznak a szobáit, amelynek pincéjében 24 éven keresztül tartotta fogva szexrabszolgaként lányát, és közös gyermekeiket. A vérfertőzéssel, emberrablással és gyilkossággal vádolt férfinek most sürgősen pénzre van szüksége, ezért döntött úgy, hogy hasznot húz botrányos viselkedésén: kiadja a ház szobáit és még egy könyvet is ír a történtekről.

Josef Fritzl egy bécsi ügyvédet bízott meg a horror ház ügyeinek intézésével, aki vállalta a gyomorforgató feladatot. Meglepően sokan jelentkeztek a hirdetésre, mondván, őket nem zavarja a múlt, ha a lakás szép és rendezett. A korábbi lakók a botrány kirobbanása után azonnal elköltöztek, mondván nem akarnak kínzókamrák közelében élni. Úgy tűnik, hogy az ügy elcsendesülte után az embereket már nem érdekli, hogy milyen borzalmak történtek abban a házban.

Forrás: ingatlan.net


További képekért kattintson IDE!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem