Tesco: hipermarket a belvárosban!

Pénzcentrum
2009. február 25. 10:00

Már öt belvárosi kisáruházzal büszkélkedhet a Tesco és idei év folyamán továbbiakat is tervez nyitni. Az elsősorban napi ellátási cikkeket forgalmazó boltokban az árak megegyeznek a hipermarketek áraival.

A tavalyi évben debütált Tesco Expressz áruházakból négy Budapesten, egy pedig Szegeden található. Az elsősorban FMCG (Fast Moving Consumer Goods - gyorsan fogyó fogyasztási cikkek) termékeket árusító, néhány száz négyzetméteres áruházak az első tapasztalatok alapján nagy érdeklődésnek örvendenek. A sikernek köszönhetően még az idén várhatóan újabb boltok nyílnak majd szerte az ország nagyvárosaiban - mondta el Hackl Mónika, a Tesco Global Áruházak Zrt. kommunikációs vezetője.

Bár a boltok a belvárosban vannak, az ott kapható termékek árai mégis megegyeznek a hipermarketek áraival. A kényelmi szempontból mindenképpen előnyös fekvésnek köszönhetően meglehetősen nagy a boltok forgalma, így külön logisztikai feladatot jelent az áruval való folyamatos feltöltés. Akik viszont ismerik az automata brit Tesco Express-eket, csalódni fognak: nem lesz önkiszolgáló a fizetés, mivel a magyar pénzügyi kultúra még nem érett meg a bankkártyás automatikus pénztárak rendszerére.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?