21 °C Budapest

Hangulatjavítás a tömegközlekedésben: képes beszámoló a Miss BKV-díjátadóról!

2009. február 12. 20:00

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Miss BKV szépségverseny mai díjátadója a közlekedési vállalat dísztermében. A győztes hölgy egy jegyárusító lett.

A hatalmas médiaérdeklődés minden bizonnyal a 12 hölgynek szólt, akik a múlt ősszel meghirdetett versenyre jelentkeztek. Szavazni rájuk egy hónapon keresztül, 2008. december 31-ig lehetett sms-ben, e-mailben vagy levélben. A hölgyekre összesen 1102 szavazat érkezett. A nyertes, Bak Erzsébet munkaidőben jegykiadó pénztáros a Jegy- és Bérletértékesítési Szakszolgálat pesti pénztári csoportjánál - nyereménye egy wellness-hétvége. (Győzelmével egyébként ugyanazon pozícióba emelkedett, mint Sarka Kata, aki ugyan sosem dolgozott a közlekedési vállalatnál, de a 2007-es Miss Universe szépségversenyen a dobogó második fokára állhatott, így ezután ő lett a BKV arca.)


BKV szépe

A második és harmadik helyezettnek, Fejes Erika menetirányító diszpécsernek és Tóth Helga villamosvezetőnek BKV-s ajándékcsomaggal kedveskedett a társaság.

Székelyné Pásztor Erzsébet kommunikációs igazgató szerint a BKV dolgozók mindennapjainak felpezsdítésére indították a versenyt, s hogy a "vállalat ezer arcából a szebbiket is megmutassa" - mondta az ünnepélyes eredményhirdetésen. Nos, az biztos, hogy messze ez a legszebb arca a BKV-nak, amit mostanában fel tud mutatni. Az adósságokban úszó cég mostanában úgyis csak sztrájkfenyegetettséggel, szétszakadó buszokkal, agresszív ellenőrökkel tudott bekerülni a hírekbe, bár igaz, hogy nemrég - szintén a hangulatjavítás jegyében - bemutatták a jövőben használatos új formaruhákat is.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem