Mindent a vevőért? Ezúttal túl messzire ment a Tesco!

Pénzcentrum
2008. október 20. 05:38

A Tesco komoly vitába keveredett a szállítóival, miután a hétvégém állítólag a korábbitól eltérő, sokkal szigorúbb feltételeket tartalmazó szerződést akart velük aláíratni. Az évi egyszeri fizetés, és a szigorúbb feltételek célja állítólag az, hogy a szupermarket lánc meg tudjon küzdeni a rivális Asda, a Lidl és az Aldi láncokkal szerte Nagy-Britanniában.

Az egyik szállító, aki a neve elhallgatását kérte azt nyilatkozta, hogy a 40 perces meeting keretein belül egy fejléc és logó nélküli papírt kaptak a részletekkel, és November 2-ig kaptak határidőt az aláírásra.

A Tesco szóvivője szerint a vásárlók nehéz időkkel kénytelenek szembe nézni, amiben a Tesco segíteni szeretne nekik, így az ő érdekükben próbálják - a képességeikhez mérten - a legjobb árakat és feltételeket kiharcolni. A hétvégi tárgyalásnak is ezt volt a szerepe, bár ezt sokan vitatják, és nagy valószínűséggel az ügynek lesz folytatása...

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35