8 °C Budapest

EasyJet: Budapest-Párizs járat november 17- től!

Pénzcentrum
2008. szeptember 24. 17:07

Az easyJet, Európa egyik vezető diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új járatot indít Budapest és Párizs Orly reptér között 2008. november 17-től. Az új járat a hét minden napján fog közlekedni. Az új Budapest - Párizs Orly útvonalra ülőhelyek ma délutántól foglalhatók 6600 forinttól egyirányba, adókkal és illetékekkel együtt a www.easyJet.com oldalon.

Az útvonalhálózat-bővítésnek köszönhetően az easyJet immár öt város 6 repülőterére indít járatokat Budapestről: Berlin, Dortmund, Genf, London Gatwick, London Luton és Párizs.

"Az elmúlt néhány év megbízható magyarországi teljesítményét és a piaci lehetőségek feltérképezését követően úgy érezzük, hogy eljött az ideje, hogy tovább erősítsük pozíciónkat Magyarországon. Jelenlegi kapacitásunkkal 6%-os piaci részesedéssel rendelkezünk a Budapest Ferihegy Repülőtéren. Párizs nemcsak egy metropolisz, amely csupán az haute couture-ről és a francia konyháról szól, számos más felfedeznivalót tartogat a látogatók számára! Orly Párizs központi fekvésű repülőtere, ahonnan busszal könnyedén elérhető a városközpont.

Az új, naponta közlekedő járat különösen jó hír üzleti utasaink számára, akik egyéb szolgáltatásaink mellett - úgymint a Gyorsbeszállás és az online check-in - most nagyobb rugalmasságot élvezhetnek a repülőútjuk megtervezésében. Biztosak vagyunk benne, hogy a lefoglalt ülőhelyek száma igazolni fogja döntésünket, és Párizs járat-portfoliónk egyik legnépszerűbb útvonala lesz "- nyilatkozta Peter Voets az easyJet Magyarországért is felelős regionális marketing igazgatója a bejelentés kapcsán.

Az easyJet Franciaország második legnagyobb légitársasága, az elmúlt 12 hónap során 6 millióan utaztak Franciaországba, illetve Franciaországból a légitársasággal.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm