3 °C Budapest

Ingyen LCD-tévé az Olimpiára? Szurkold ki!

Pénzcentrum
2008. augusztus 8. 09:00

Az olimpiai játékokat nem meglepő módon számos cég állítja marketingtevékenysége központjába, így a napokban meglehetősen érdekes akciókba lehet belebotlani, úton-útfélen - írja a Világgazdaság.

A távközlési szegmensben több szereplő is jelentős kedvezményeket ad a kínai beszélgetések díjából. A Vodafone esetében a kint tartózkodóknak a kapcsolási díj megfizetése után otthoni tarifákkal kell számolniuk az olimpia és paralimpia idején, míg a T-Mobile ügyfelei 30%-kal olcsóbban indíthatnak hívásokat a China Mobile hálózatából. Az Invitel előfizetői augusztus 1. és szeptember 30. között a meghirdetett listaárhoz képest 50%-kal kedvezőbb áron telefonálhatnak Kínába.

Az Autóker Holding magukat az olimpikonokat célozta meg akciójával: aranyérem esetén akár 30%-os lakásvásárlási kedvezményt ad számukra.

Az LCD-tévék piacán a foci-EB miatt előrehozott vásárlásoknak köszönhetően most nem igazán várható komolyabb fellendülés, ami ellen akcióikkal igyekeznek tenni a láncok. A Media Markt például azt ígéri, visszafizeti az olimpia első 3 napján vásárolt DVD-felvevők és tévék árát, ha a magyar csapat több mint 9 aranyat szerez a játékokon. Nagy kockázatot azért ezzel nem vállalnak...

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57