Befeketítik Magyarországot

Pénzcentrum
2008. augusztus 7. 08:30

Egyre nagyobb méreteket ölt Magyarországon a korrupció, és a kenőpénzes megoldások már a hétköznapi élet részévé váltak - tudósít a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Az újság szerint a magyarok fele nem bízik abban, hogy a politikai pártok meg tudják állítani a korrupciót. A híradás szerint hazánkban mindennapossá vált a feketemunka, az adóelkerülés, adócsalás és óriási üzlet a fiktív számlázás. A kkv-szektort gyakorlatilag a korrupció tartja életben, hiszen másképp nem tudják kigazdálkodni az adókat, járulékokat.

A lap szerint az éjszakai bároknak, az őrző-védő cégeknek és a védelmi pénzek behajtóinak is igen jól megy Magyarországon.

A Transparency International korábbi felmérése szerint a hazai közbeszerzések túlnyomó többsége sem mentes megvesztegetéstől.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35