26 °C Budapest

3 GB-os internetcsomag havi 3900 forintért a T-Mobile-nál!

Pénzcentrum
2008. július 31. 12:06

A T-Mobile 2008. augusztus 1-jétől új, havi 3900 forintért igénybe vehető 3 GB-os internetcsomagot (Net 3 GB, Domino Net 3 GB és Mobilinternet csomag 3 GB) vezet be, ezzel tovább bővítve a hazai mobilpiacon egyedülálló internetes díjcsomagválasztékát. A 3 GB-os csomagot előfizetéses és Domino kártyás T-Mobile-osok új vagy meglévő előfizetés mellé egyaránt igényelhetik.

Az új 3 GB-os csomag a kezdő vagy alkalomszerűen internetezők számára a legelőnyösebb. A 3900 forintos havi díjban foglalt 3 GB-nyi adatforgalom közel 630 ezer átlagos (5 kilobyte-os) szöveges e-mail elküldésére vagy több mint 6 ezer (500 kilobyte-os) internetoldal megtekintésére elegendő. A T-Mobile az új díjcsomaggal együtt összesen már 6 különböző, számítógépes internetezéshez ajánlott internetcsomagot kínál, így a világhálót ritkábban, rendszeresebben vagy intenzívebben használók egyaránt megtalálják a számukra legfemegfelelőbbet.

A T-Mobile a választék bővítésén túl akciókkal teszi kedvezőbbé a mobilinternet használatát. A meglévő internetcsomagok valamelyikére legalább 1 éves hűségnyilatkozatot vállaló előfizetők pl. 6 hónapon át fele havi díjjal barangolhatnak a világhálón. A 3 GB-os díjcsomagok esetén tehát hűségnyilatkozat vállalásakor fél éven át mindössze havi 1950 forintos havi díjat kell fizetni. Az akciós havi díj mellett ráadásul 2 éves hűségnyilatkozat esetén szélessávú internetezésre alkalmas modemek akár 0 forintért kaphatók.

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatát is jelentősen bővíti, a szolgáltató jelenleg 195 településen, a lakosság 60%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet. A T-Mobile elvárása, hogy a hálózat a lehető legtöbb helyen beltéren, azaz épületen belül is használható legyen, illetve a felhasználók számára a gyors letöltéshez a megfelelő kapacitások rendelkezésre álljanak.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?