Újabb, BKV-t károsító tolvaj rendőrkézen

Pénzcentrum
2008. július 11. 11:05

A BKV egyik járművezetőjének köszönhetően ismét tolvajt fogott a rendőrség. Az elkövető tegnap délben Szigetszentmiklós - Gyártelepnél, a Ráckevei HÉV vonalán csavarokat és lemezeket próbált meg ellopni a sínről.


Tegnap délben egy BKV-s járművezetőnek köszönhetően tetten értek egy színesfém tolvajt, aki a Ráckevei HÉV vonalán az egyik kihúzóvágányról csavarokat és lemezeket akart eltulajdonítani. Az elkövető vallomásából később kiderült, hogy körözött bűnöző, ezért a csepeli fogdába szállították. A helyszínt a Társaság és a rendőrség helyszínelői is megvizsgálták. A BKV munkatársai helyreállították a hibát, felmérték a kárt, mely ez esetben 800.000 és 1.000.000 forint között volt. Társaságunknak kiemelt érdeke, hogy megfékezze a színesfém tolvaj-bandákat, hiszen már a 200 millió forintot is meghaladja évente az a kár, amelyet a rongáló elkövetők okoznak. Éppen ezért megköszönjük és továbbra is kérjük minden olyan állampolgár segítségét, aki ha hasonlót észlel, értesíti a rendőrséget.
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem