13 °C Budapest

A Balatonnál is egyre több településen internetezhetnek szélessávon a T-Mobile ügyfelei

Pénzcentrum
2008. június 20. 10:31

A T-Mobile tovább bővítette szélessávú 3G/HSDPA-hálózatát, amely jelenleg 173 településen, a lakosság 57%-a számára biztosít gyors mobilinternetet. A legutóbb lefedett Balaton-parti települések között van Ábrahámhegy és Balatonlelle, így a nyaralás során már összesen 21 tóparti városban és községben élvezhetik a kényelmes böngészés és e-mailezés előnyeit a T-Mobile-osok.

Emellett Balatonfüreden, Balatonszemesen, Balatonszéplakon, Balatonszentgyörgyön, Balatonmáriafürdőn, Balatonfenyvesen, Balatonvilágoson, Balatonaligán, Badacsonytomajban és Tihanyban arra alkalmas telefonnal vagy modemmel a névleges 7,2 Mbps-os adatátvitel is elérhető, amely a gyakorlatban jellemzően 1,6 Mbps és 3,1 Mbps közötti letöltési, illetve 1,44 Mbps névleges feltöltési sebességet biztosít.

Azaz az érintett településeken a 7,2-es HSDPA-nak, illetve a HSUPA-nak köszönhetően az internetezés, a letöltés, a fájlok és e-mailek küldése is sokkal gyorsabb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem