3 °C Budapest

Számítógépes böngészéshez havi 2900 forinttól kínál mobilinternetet a T-Mobile

Pénzcentrum
2007. október 30. 10:16

2007. november 1-jétől a legolcsóbb, számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomag havi díja mindössze 2900 Ft lesz a T-Mobile-nál, köszönhetően annak, hogy a szolgáltató új internetes díjcsomagokat vezet be és a meglévők többségét is megújítja. Ráadásul a mobilinternetes díjcsomagokra előfizető és arra hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek akár 4 hónapig havi díj nélkül internetezhetnek!

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatán a lakosság közel 50%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet, és az egyre népszerűbb lehetőséget mobilinternetes csomagjainak megújításával, új akciókkal teszi még elérhetőbbé.
Novembertől ugyanis 4 új csomagot kínál a szolgáltató. A mobiltelefonos netezéshez a korábbi Net 50 csomag helyett előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a Net 30 és Net 80 közül választhatnak majd. Előbbi havi díja 1290 Ft, utóbbié 1990 Ft.

Az Arany- vagy Platinakártyával rendelkező egyéni előfizetéses ügyfelek havi 2900 forintért választhatják az Aranytárskártya Mobilinternet 2 GB-os csomagot, illetve havi 5900 forintért az Aranytárskártya Mobilinternet 10 GB-os csomagot. Azaz a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya hűségprogramjának keretében a hazai mobilpiacon egyedülállóan kedvező havi díjakkal internetezhetnek.

Az újak bevezetésével egyidőben a T-Mobile a meglévő csomagokat is jelentősen bővíti. A jelenlegi 2 GB-os csomagokban 5 GB-ra, a most 5 GB-ot tartalmazókban pedig 8 GB-ra nő a felhasználható adatmennyiség, és természetesen az adatcsomagok nevei is ezzel összhangban változnak.

Szintén újdonság, hogy december 1-jétől az eddigi havidíjmentes WAP Start neve Net Startra változik, és ezentúl a WAP és internet elérését egyaránt lehetővé teszi, azaz az alkalomszerűen mobilról netezők számára ideális megoldást jelenthet majd.

A fenti változásokon túl a mobilinternetezést a T-Mobile különleges akciókkal teszi előnyösebbé. A +3GB-os akció keretében ez év végéig a november 1-jétől 5 GB-os és 8 GB-os csomagokat használók idén további 3 GB-tal gazdálkodhatnak (8 és 11 GB-tal), illetve az arra korábban hűségnyilatkozatot vállalók számára a hűségnyilatkozat teljes ideje alatt a megnövelt adatmennyiség áll rendelkezésre (5+ 3 GB, illetve 8+3 GB). November 1-jétől a mobilinternetes csomagokra előfizetők és arra hűségnyilatkozatot vállalók számára különleges kedvezményként a T-Mobile 2008. február 29-ig elengedi a havi díjat, azaz az akció keretében előfizetők akár 4 hónapig havidíjmentesen internetezhetnek a szolgáltató hálózatán!

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 2. 07:52