16 °C Budapest

Számítógépes böngészéshez havi 2900 forinttól kínál mobilinternetet a T-Mobile

Pénzcentrum
2007. október 30. 10:16

2007. november 1-jétől a legolcsóbb, számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomag havi díja mindössze 2900 Ft lesz a T-Mobile-nál, köszönhetően annak, hogy a szolgáltató új internetes díjcsomagokat vezet be és a meglévők többségét is megújítja. Ráadásul a mobilinternetes díjcsomagokra előfizető és arra hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek akár 4 hónapig havi díj nélkül internetezhetnek!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatán a lakosság közel 50%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet, és az egyre népszerűbb lehetőséget mobilinternetes csomagjainak megújításával, új akciókkal teszi még elérhetőbbé.
Novembertől ugyanis 4 új csomagot kínál a szolgáltató. A mobiltelefonos netezéshez a korábbi Net 50 csomag helyett előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a Net 30 és Net 80 közül választhatnak majd. Előbbi havi díja 1290 Ft, utóbbié 1990 Ft.

Az Arany- vagy Platinakártyával rendelkező egyéni előfizetéses ügyfelek havi 2900 forintért választhatják az Aranytárskártya Mobilinternet 2 GB-os csomagot, illetve havi 5900 forintért az Aranytárskártya Mobilinternet 10 GB-os csomagot. Azaz a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya hűségprogramjának keretében a hazai mobilpiacon egyedülállóan kedvező havi díjakkal internetezhetnek.

Az újak bevezetésével egyidőben a T-Mobile a meglévő csomagokat is jelentősen bővíti. A jelenlegi 2 GB-os csomagokban 5 GB-ra, a most 5 GB-ot tartalmazókban pedig 8 GB-ra nő a felhasználható adatmennyiség, és természetesen az adatcsomagok nevei is ezzel összhangban változnak.

Szintén újdonság, hogy december 1-jétől az eddigi havidíjmentes WAP Start neve Net Startra változik, és ezentúl a WAP és internet elérését egyaránt lehetővé teszi, azaz az alkalomszerűen mobilról netezők számára ideális megoldást jelenthet majd.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A fenti változásokon túl a mobilinternetezést a T-Mobile különleges akciókkal teszi előnyösebbé. A +3GB-os akció keretében ez év végéig a november 1-jétől 5 GB-os és 8 GB-os csomagokat használók idén további 3 GB-tal gazdálkodhatnak (8 és 11 GB-tal), illetve az arra korábban hűségnyilatkozatot vállalók számára a hűségnyilatkozat teljes ideje alatt a megnövelt adatmennyiség áll rendelkezésre (5+ 3 GB, illetve 8+3 GB). November 1-jétől a mobilinternetes csomagokra előfizetők és arra hűségnyilatkozatot vállalók számára különleges kedvezményként a T-Mobile 2008. február 29-ig elengedi a havi díjat, azaz az akció keretében előfizetők akár 4 hónapig havidíjmentesen internetezhetnek a szolgáltató hálózatán!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 21. csütörtök
Orsolya
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?