Rendezvénybelépők mobilon az iziSHOP-tól

Pénzcentrum
2007. szeptember 4. 08:39

Szeptembertől minden szórakozni vágyó már a mobiltelefonján is megvásárolhatja belépőjegyét az InterTicket összes színház-, koncert- és sportrendezvényére a Hedz Kft. által üzemeltetett iziSHOP mobiláruház segítségével.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Jelentős újdonság a színház-, koncert- és sportesemények rajongóinak, hogy a hazai piacvezető online jegyiroda, az InterTicket, minden rendezvénybelépőjét már mobiltelefonon is megvásárolhatjuk. A folyamatosan bővülő iziSHOP új szolgáltatása azoknak jelent nagy előnyt, akiknek nincs mindig kéznél az Internet, de szeretnék a jegyelővételek fáradságos sorban állását elkerülni. "Az iziSHOP kitűnő választás azoknak, akik vásárlási keretek korlátai nélkül, mobilszolgáltatótól függetlenül, igazán felhasználóbarát felületen kívánják kiválasztani és megvásárolni belépőjegyeiket." - kommentálta a hírt Jobbágy Ervin, az InterTicket Kft. ügyvezetője.

A mobiltelefon menüjébe beépülő iziSHOP a vásárlónak egy praktikus programkeresőt kínál, mellyel több ezer rendezvény közül választhat és rögtön jegyet is válthat. "Mostantól ha egy utcai plakáton megpillantunk egy rendezvényt és látjuk mellette az iziSHOP logóját, akkor a jegyet ott helyben pár perc alatt meg is vásárolhatjuk saját mobilunkról." - magyarázza az új szolgáltatás perspektíváit az iziSHOP-ot kifejlesztő Hedz Kft. ügyvezetője, Fejes Sándor. Eltérően más mobilos rendszerektől, az iziSHOPban a fizetés nem a telefonszámlánk vagy egy előre feltöltött egyenleg terhére, hanem ezeknél lényegesen nagyobb költési keretet és kényelmet biztosító Visa vagy MasterCard típusú bankkártyánkról történik. Hedz banki partnere az Inter-Európa Bank. Az iziSHOPban megvásárolt belépők a rendezvény előtt, a helyszínen a pénztáraknál vehetők át a mobiltelefonra kapott kód segítségével.

Az iziSHOP használatához mindössze egy Java alkalmazást kell letölteni egyszer telefonunkra, mely nemcsak a hazai, de külföldi mobilosok számára is 1-2 perc alatt elvégezhető (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu). Számukra jelenleg angol és német nyelvi változatok állnak rendelkezésre. Ma az iziSHOP-ban rendezvényjegyeken kívül orvosi vizit- és napidíjat, valamint autópálya matricát vásárolhatunk kényelmi felárak nélkül, de a választék rövidesen további újabb alkalmazásokkal bővül .

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06