3 °C Budapest

Rendezvénybelépők mobilon az iziSHOP-tól

Pénzcentrum
2007. szeptember 4. 08:39

Szeptembertől minden szórakozni vágyó már a mobiltelefonján is megvásárolhatja belépőjegyét az InterTicket összes színház-, koncert- és sportrendezvényére a Hedz Kft. által üzemeltetett iziSHOP mobiláruház segítségével.

Jelentős újdonság a színház-, koncert- és sportesemények rajongóinak, hogy a hazai piacvezető online jegyiroda, az InterTicket, minden rendezvénybelépőjét már mobiltelefonon is megvásárolhatjuk. A folyamatosan bővülő iziSHOP új szolgáltatása azoknak jelent nagy előnyt, akiknek nincs mindig kéznél az Internet, de szeretnék a jegyelővételek fáradságos sorban állását elkerülni. "Az iziSHOP kitűnő választás azoknak, akik vásárlási keretek korlátai nélkül, mobilszolgáltatótól függetlenül, igazán felhasználóbarát felületen kívánják kiválasztani és megvásárolni belépőjegyeiket." - kommentálta a hírt Jobbágy Ervin, az InterTicket Kft. ügyvezetője.

A mobiltelefon menüjébe beépülő iziSHOP a vásárlónak egy praktikus programkeresőt kínál, mellyel több ezer rendezvény közül választhat és rögtön jegyet is válthat. "Mostantól ha egy utcai plakáton megpillantunk egy rendezvényt és látjuk mellette az iziSHOP logóját, akkor a jegyet ott helyben pár perc alatt meg is vásárolhatjuk saját mobilunkról." - magyarázza az új szolgáltatás perspektíváit az iziSHOP-ot kifejlesztő Hedz Kft. ügyvezetője, Fejes Sándor. Eltérően más mobilos rendszerektől, az iziSHOPban a fizetés nem a telefonszámlánk vagy egy előre feltöltött egyenleg terhére, hanem ezeknél lényegesen nagyobb költési keretet és kényelmet biztosító Visa vagy MasterCard típusú bankkártyánkról történik. Hedz banki partnere az Inter-Európa Bank. Az iziSHOPban megvásárolt belépők a rendezvény előtt, a helyszínen a pénztáraknál vehetők át a mobiltelefonra kapott kód segítségével.

Az iziSHOP használatához mindössze egy Java alkalmazást kell letölteni egyszer telefonunkra, mely nemcsak a hazai, de külföldi mobilosok számára is 1-2 perc alatt elvégezhető (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu). Számukra jelenleg angol és német nyelvi változatok állnak rendelkezésre. Ma az iziSHOP-ban rendezvényjegyeken kívül orvosi vizit- és napidíjat, valamint autópálya matricát vásárolhatunk kényelmi felárak nélkül, de a választék rövidesen további újabb alkalmazásokkal bővül .

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?