Ár alatt elvisznek - ha mégse, fizetnek

Pénzcentrum
2007. július 25. 13:36

BUDAPEST, 2007. július 25.: A Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette negyedik és ötödik budapesti járatát, Liverpoolba, illetve a Glasgow-Prestwick repülőtérre. Az új járatok 2007. október 31-én, illetve 2007. november 1-én indulnak és hetente négyszer, illetve háromszor üzemelnek majd vadonatúj, maximum 189 utas szállítására alkalmas Boeing 737-800 repülőgépekkel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Ryanair a közelmúltban jelentette be első három járatát Budapest-Ferihegyről
- Az East Midlands repülőtérre (2007. október 31-től),
- Bristolba (2007. november 7-től),
- Brémába (2007. október 30-tól).


A két új járat üzemelésének első évében a Ryanair 100 000 utast fog szállítani ezen a két útvonalon. Ezzel budapesti jelenlétének első évében összesen 260 000 utast fog szállítani, ezáltal körülbelül 260 új munkahelyet teremtve Budapesten, illetve megmentve a magyarokat a Malév és a Wizzair magas jegyáraitól.


"A Ryanair ismételten nagy örömmel jelenti be az alacsony árak megérkezését Budapestre." - mondta Tomasz Kulakowski, a Ryanair közép-európai értékesítési és marketing menedzsere.


"Az új, Budapestről Liverpoolba és Glasgowba közlekedő járataink óriási lökést adnak majd a turizmusnak. Számításaink szerint több mint 100 000 utast fogunk szállítani ezeken az útvonalakon a működés első évében. Az utasok egy tekintélyes részét jelentős vásárlóerővel bíró angol turisták képezik majd, akik még legalább 100 munkahelyet fognak teremteni Budapesten."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


"2007. október 31-től, illetve november 1-től Budapest és környékének lakóinak is lehetősége lesz közvetlenül az Egyesült Királyságba repülni, akár mindössze 2500 forintért (adókkal és illetékekkel együtt). Ez csupán töredéke a Malév és a Wizzair által felszámított magas áraknak.


Sok légitársaság csak beszél a diszkont árakról, de egyedül a Ryanair biztosítja azokat, garantálva** a legalacsonyabb árakat. Minden utast arra bátorítunk, hogy még ma keresse fel honlapunkat a www.ryanair.com címen, mivel várhatóan rekord idő alatt elkapkodják majd ezeket a jegyeket."
** AMENNYIBEN A RYANAIR-NÉL OLCSÓBB JEGYÁRAT TALÁL BÁRMELY MÁS LÉIGÁTRSASÁGNÁL, A RYANAIR ÉS A VERSENYTÁRS ÁLTAL AJÁNLOTT JEGYÁR KÜLÖNBÖZETÉNEK KÉTSZERESÉT MEGTÉRÍTJÜK ÖNNEK. A RYANAIR ÁRGARANCIA RÉSZLETEIÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT A WWW.RYANAIR.COM CÍMEN.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09