3 °C Budapest

Ár alatt elvisznek - ha mégse, fizetnek

Pénzcentrum
2007. július 25. 13:36

BUDAPEST, 2007. július 25.: A Ryanair, Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette negyedik és ötödik budapesti járatát, Liverpoolba, illetve a Glasgow-Prestwick repülőtérre. Az új járatok 2007. október 31-én, illetve 2007. november 1-én indulnak és hetente négyszer, illetve háromszor üzemelnek majd vadonatúj, maximum 189 utas szállítására alkalmas Boeing 737-800 repülőgépekkel.


A Ryanair a közelmúltban jelentette be első három járatát Budapest-Ferihegyről
- Az East Midlands repülőtérre (2007. október 31-től),
- Bristolba (2007. november 7-től),
- Brémába (2007. október 30-tól).


A két új járat üzemelésének első évében a Ryanair 100 000 utast fog szállítani ezen a két útvonalon. Ezzel budapesti jelenlétének első évében összesen 260 000 utast fog szállítani, ezáltal körülbelül 260 új munkahelyet teremtve Budapesten, illetve megmentve a magyarokat a Malév és a Wizzair magas jegyáraitól.


"A Ryanair ismételten nagy örömmel jelenti be az alacsony árak megérkezését Budapestre." - mondta Tomasz Kulakowski, a Ryanair közép-európai értékesítési és marketing menedzsere.


"Az új, Budapestről Liverpoolba és Glasgowba közlekedő járataink óriási lökést adnak majd a turizmusnak. Számításaink szerint több mint 100 000 utast fogunk szállítani ezeken az útvonalakon a működés első évében. Az utasok egy tekintélyes részét jelentős vásárlóerővel bíró angol turisták képezik majd, akik még legalább 100 munkahelyet fognak teremteni Budapesten."


"2007. október 31-től, illetve november 1-től Budapest és környékének lakóinak is lehetősége lesz közvetlenül az Egyesült Királyságba repülni, akár mindössze 2500 forintért (adókkal és illetékekkel együtt). Ez csupán töredéke a Malév és a Wizzair által felszámított magas áraknak.


Sok légitársaság csak beszél a diszkont árakról, de egyedül a Ryanair biztosítja azokat, garantálva** a legalacsonyabb árakat. Minden utast arra bátorítunk, hogy még ma keresse fel honlapunkat a www.ryanair.com címen, mivel várhatóan rekord idő alatt elkapkodják majd ezeket a jegyeket."
** AMENNYIBEN A RYANAIR-NÉL OLCSÓBB JEGYÁRAT TALÁL BÁRMELY MÁS LÉIGÁTRSASÁGNÁL, A RYANAIR ÉS A VERSENYTÁRS ÁLTAL AJÁNLOTT JEGYÁR KÜLÖNBÖZETÉNEK KÉTSZERESÉT MEGTÉRÍTJÜK ÖNNEK. A RYANAIR ÁRGARANCIA RÉSZLETEIÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT A WWW.RYANAIR.COM CÍMEN.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?