16 °C Budapest

Új internet hozzáférési szolgáltatás az Externet-től

Pénzcentrum
2007. június 19. 13:36

Az Externet új, LinkStar elnevezésű szimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatása akár 4 Mbit/s fel-, illetve letöltést tesz lehetővé, mellyel kiválthatók a költséges bérelt vonali szolgáltatások.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A LinkStar egy új generációs internet hozzáférés, mely azonos fel- és letöltési sebességű adatátvitelt biztosít. A jelenleg Budapesten elérhető üzleti szolgáltatás - azonos műszaki paraméterek mellett - lényegesen alacsonyabb díjakon érhető el a hagyományos bérelt vonalhoz képest, mely részben az új technológiának, részben pedig az inkumbens szolgáltató adatátviteli hálózatától való függetlenségnek köszönhető.

A LinkStar azoknak a vállalatoknak ajánlható, akiknél nem csak a letöltésre, hanem a feltöltésre is nagy igény van, elvárás a robosztus, full duplex adatátvitel, a menedzselt, a közel 100%-os rendelkezésre állású kapcsolat - mondta el Pórffy András, az Externet Kft. ügyvezetője. A LinkStar költséghatékony megoldást nyújt szerverek, PN és VPN hálózatok, illetve bármely mission critical átviteli szolgáltatás üzemeltetéséhez.

A központi oldalon nagyteljesítményű Cisco router gondoskodik a megbízható kapcsolatról, az előfizetői oldalon négy, menedzselhető hálózati szegmens biztosított, melynek révén külön beállíthatók a különféle alkalmazások (pl. szerverek, VPN kapcsolatok, internet hozzáférés) hálózati paraméterei.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A vállalatok számára a bérelt vonalról LinkStar-ra való váltás nem jelent más észrevehető különbséget, mint a havidíjak nagyságrendi csökkenését. Összehasonlításképpen jelenleg egy 1 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internet kapcsolat havi 100 ezer forint körüli áron érhető el, egy ezzel megegyező LinkStar hozzáférés már havi 29,900 ezer forintos havidíjért elérhető.

A LinkStar szolgáltatáshoz 2db fix IP-cím, 20 email postafiók, webtárhely, ingyenes domain regisztráció és fenntartás, szerveroldali spam és vírusszűrés, valamint 24 órás rendszerfelügyelet is jár.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 21. csütörtök
Orsolya
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?