Új internet hozzáférési szolgáltatás az Externet-től

Pénzcentrum
2007. június 19. 13:36

Az Externet új, LinkStar elnevezésű szimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatása akár 4 Mbit/s fel-, illetve letöltést tesz lehetővé, mellyel kiválthatók a költséges bérelt vonali szolgáltatások.

A LinkStar egy új generációs internet hozzáférés, mely azonos fel- és letöltési sebességű adatátvitelt biztosít. A jelenleg Budapesten elérhető üzleti szolgáltatás - azonos műszaki paraméterek mellett - lényegesen alacsonyabb díjakon érhető el a hagyományos bérelt vonalhoz képest, mely részben az új technológiának, részben pedig az inkumbens szolgáltató adatátviteli hálózatától való függetlenségnek köszönhető.

A LinkStar azoknak a vállalatoknak ajánlható, akiknél nem csak a letöltésre, hanem a feltöltésre is nagy igény van, elvárás a robosztus, full duplex adatátvitel, a menedzselt, a közel 100%-os rendelkezésre állású kapcsolat - mondta el Pórffy András, az Externet Kft. ügyvezetője. A LinkStar költséghatékony megoldást nyújt szerverek, PN és VPN hálózatok, illetve bármely mission critical átviteli szolgáltatás üzemeltetéséhez.

A központi oldalon nagyteljesítményű Cisco router gondoskodik a megbízható kapcsolatról, az előfizetői oldalon négy, menedzselhető hálózati szegmens biztosított, melynek révén külön beállíthatók a különféle alkalmazások (pl. szerverek, VPN kapcsolatok, internet hozzáférés) hálózati paraméterei.

A vállalatok számára a bérelt vonalról LinkStar-ra való váltás nem jelent más észrevehető különbséget, mint a havidíjak nagyságrendi csökkenését. Összehasonlításképpen jelenleg egy 1 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internet kapcsolat havi 100 ezer forint körüli áron érhető el, egy ezzel megegyező LinkStar hozzáférés már havi 29,900 ezer forintos havidíjért elérhető.

A LinkStar szolgáltatáshoz 2db fix IP-cím, 20 email postafiók, webtárhely, ingyenes domain regisztráció és fenntartás, szerveroldali spam és vírusszűrés, valamint 24 órás rendszerfelügyelet is jár.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?