5 °C Budapest

Szupergyors internet a T-Mobile-tól!

Pénzcentrum
2007. május 24. 09:39

A HSDPA-t Magyarországon elsőként bevezető T-Mobile a sikeres teszteket követően budapesti szélessávú hálózatának egy részén már 7,2 Mbps sebességű letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít. Ezzel a legnagyobb hazai mobilszolgáltató a területi lefedettség folyamatos bővítése mellett megkezdte szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának felgyorsítását. A jelenleg 27 városra kiterjedő, és a lefedett területeken jó minőségű szélessávú hozzáférést biztosító 3G/HSDPA hálózat jelenlegi 3,6 Mbps-os letöltési sebessége így fokozatosan megduplázódhat.


A szupergyors mobilinternet a most a szolgáltatónál megvásárolható, és a későbbiekben a szoftverfrissítéssel 7,2 Mbps letöltési sebességre alkalmassá tehető web'n'walk Netkártya 3.6-tal vehető majd igénybe. A hordozható számítógépekhez használható eszköz az előfizetésre és a Net 2000 díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozat esetén 0 forintért kapható. Ilyen netkártya található a kezdőrészlettel, kamatmentes részletre megvásárolható akciós HP és Fujitsu Siemens notebook csomagokban is. A most valamely mobilinternet díjcsomagra előfizető, és arra hűségnyilatkozatot vállaló T-Mobile ügyfelek ráadásul év végéig féláron internetezhetnek.
Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?