6 °C Budapest

Férfi pulóver minimálbérért - Jön az újabb divatház

Pénzcentrum
2007. május 9. 10:00

Várhatóan a Burberry divatház is megérkezik Magyarországra. Az angol társaság létrehozta itteni leánycégét, innen már csak egy lépés a budapesti üzlet megnyitása.

Szakmai és ingatlanpiaci körökben az angol Burberry Groupról már jó ideje beszélnek, és a jelek szerint a világ egyik legrégebbi divatháza valóban elérkezettnek látja az időt a magyarországi megjelenésre. A konszern Burberry Hungary Kft. néven április közepén bejegyeztette magyar leányvállalatát. A cégbírósági adatok szerint a társaságot a Burberry International Holdings és a Burberry Luxembourg Holding jegyzi tulajdonosként. Mindkét cég azon a londoni címen található, ahol a divatház egyik legnagyobb bástyájaként számon tartott spanyol érdekeltséget irányító társaság is működik.

Az új piacokra, így Magyarországra való belépés beleillik a Burberry terjeszkedési politikájába. A napokban megjelent legfrissebb üzleti jelentésükben hangsúlyozzák: 2007-2008-ban az észak-amerikai és az európai terjeszkedésre koncentrálnak. Internetes oldaluk szerint nem is vesztegették az időt, január óta Spanyolországban két új üzletet nyitottak, Japánban egyet, míg Prágában márciusban adták át az első boltjukat.

Ezzel együtt egy budapesti nyitás esetén aligha lesz kígyózó sor az üzlet előtt. A Burberry árai ugyanis még a tehetősebb hazai vásárlóréteget is elgondolkodtathatja.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?