24 °C Budapest

Messenger a munkahelyen? - mindenre van megoldás!

Pénzcentrum
2007. május 3. 15:00

Ha a Yahoo tervei valóra válnak, nemsokára már csak egy böngésző programra lesz szükségünk ahhoz, hogy élvezhessünk a cég azonnali üzenetek továbbítására készült terméke által nyújtott előnyöket.


Jelenleg ehhez a Yahoo Messenger esetében külön programot kell letöltenünk. Ezt azonban szerte a világon több millióan nem tudják megtenni, mert internet kávézókból szörfölnek a világhálón vagy mert a munkahelyükön biztonsági okokból nem engedélyezik a szolgáltatás használatát.


A világ második számú IM (intstant-messaging) szolgáltatója ezt a több milliós fogyasztói csoporttal szeretné elérni az új termékkel, melyet első körben Brazíliában, Indiában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, az Egyesült Államokban és Vietnámban vezetnek majd be.


A termék létjogosultságát indokolja, hogy Indiában például az Internet felhasználók 46 százaléka netkávézókból csatlakozik a világhálóra, és ez az arány viszonylag magas a Fülöp-szigeteken és Vietnámban is.


A Yahoo természetesen tervezi a szolgáltatás kiterjesztését, mert a vállalat szerint az új termékkel segítségével akár 10 millió fővel is növelheti a jelenleg 88,5 milliós felhasználói táborát. A társaság ezért tervezi azt is, hogy a szolgáltatást elérhetővé teszi a fiatalabb korosztály tagjai által kedvelt közösségi oldalakon.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24