Újabb 27 ezer tűzveszélyes laptop - Tőlük nem vártuk volna...

Pénzcentrum
2007. április 27. 13:00

Emlékezhetünk rá, hogy mintegy hat hónapja, a laptop-visszahívási csúcs kellős közepén kiállt egy gyártó a nagyközönség elé, és azt mondta, az ő gépeit semmiképpen sem fogja érinteni a botránysorozat, azok teljesen biztonságosak. Ez a bátor szereplő nem volt más, mint az Acer, melynek így elég kellemetlenül jön most egy 27 ezer darabos visszahívás.

A probléma természetesen most is a lithium-ionos akkumulátorokkal van, melyek egyes esetekben túlhevülhetnek és legrosszabb esetben tüzet is okozhatnak.

Az Acer a fogyasztóvédőkkel együttműködve arra a következtetésre jutott, hogy jónéhány modelljénél indokolt lehet felkínálni a vásárlóknak az önkéntes csere lehetőségét, azaz bárki, aki korábban olyan Acer laptopot vett, mely jelenleg érintettnek tűnik, az ingyen becserélheti az akkumulátort egy biztonságos újra.

A TravelMate széria egyes modelljei mellett az Aspire sorozat gépei között is találhatunk elővigyázatosságra okot adó laptopokat, melyek akkumulátorait egytől-egyig a botrányban korábban is főszerepet játszó Sony gyártotta.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19