4 °C Budapest

Ingyen osztják a laptopot! Drága ajándék vagy valami más?

Pénzcentrum
2007. január 2. 14:30

Meglehetősen nagy vihart kavart a Microsoft és az AMD múlt heti közös akciója, melynek keretében 90 darab, egyenként több mint 2,200 dollár értékű Acer Ferrari laptopot küldtek ajándékként olyan blogozóknak, akik rendszeresen publikálják véleményüket a számítástechnikai cikkek terén és igen nagy befolyással bírnak.

A Windows Vistával futó gépek ajándékozását sokan korrumpálásként fogták fel, szerintük ugyanis az óriáscég így akar kedvező kritikát kicsikarni a véleményvezetőktől.

A Microsoft álláspontja természetesen teljesen más, hivatalosan ők csak profi visszajelzést szeretnének kapni a termékekről, melyeket felhasználhatnak a tökéletesítés folyamán. A cég azt elismerte, hogy szándékosan a legbefolyásosabb blogozókat választotta címzettül, azt viszont kiemelték, hogy a gépeket nem kötelező megtartani, mindenki azt csinál velük, amit akar...akár vissza is lehet küldeni.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?