Szélessávú internet - nem csak haladóknak!

Pénzcentrum
2007. április 4. 12:13

A GTS-Datanet, Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója új szélessávú ADSL internet csomaggal lép piacra, amelyet kimondottan az internetezéssel most ismerkedő lakossági előfizetőknek ajánl. A Yo! Neked szolgáltatás keretében elérhető Yo! Alap csomag 555 kb/s maximális letöltési sebességű internet kapcsolatot kínál mindössze havi 4200 Ft-ért. A szolgáltatás további előnye, hogy az ügyfeleknek nem kell vezetékes előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, csupán percdíjakért.

A GTS-Datanet tapasztalatai szerint a szélessávú internetre előfizetők körében évek óta a legalacsonyabb sávszélességű, legkedvezőbb árú csomagok a legnépszerűbbek. Ezt a tendenciát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium statisztikái is igazolják. 2006. harmadik negyedévében például a szélessávú internet előfizetők 47 százaléka 257-512 kb/s letöltési sebességű csomagra fizetett elő, míg az 513-768 kb/s csomagok aránya 2 százalék, a 769-1024 kb/s csomagok aránya 27 százalék, a 1025-2048 kb/s csomagok aránya pedig 21 százalék volt.

"Az év első hónapjaiban a legtöbb távközlési szolgáltató jelentősen növelte szélessávú internet csomagjainak sebességét. Az internettel most ismerkedő, potenciális új előfizetők számára azonban a kedvező havidíj sokkal fontosabb tényező a szolgáltatás megrendelésénél, mint a nagy sávszélesség. Az ügyfelek ezen igényét felismerve döntöttünk egy új, belépő szintű ADSL csomag kialakítása mellett" - mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója. "Távlati célunk, hogy a saját eszközeinkkel elősegítsük a hazai internet penetráció további intenzív növekedését" - tette hozzá.
A GTS-Datanetnél további újdonság a bármely lakossági Yo! Neked csomag mellé megrendelhető Yo! Duma átalánydíjas telefoncsomag. A Yo! Duma előfizetői a nap bármely szakában 0 Ft-ért hívhatnak bármely belföldi vezetékes számot, mindössze 2300 Ft-os bruttó havidíj ellenében. A Yo! Duma szolgáltatással a GTS-Datanet azoknak kíván kedvezni, akik tervezhető telefonköltségeket szeretnének, de emellett továbbra is sok hívást bonyolítanának vezetékes telefonjukon keresztül.

A Yo! Neked előfizetők ráadásul tovább csökkenthetik távközlési költségeiket azzal, ha a Yo! Neked internet- és telefonszolgáltatást rokonaik, barátaik, ismerőseik számára ajánlják. A GTS-Datanet 2007. április 2-től indult akciója keretében egy havi díjat elenged minden olyan lakossági ügyfelének, aki egy új Yo! Neked! előfizetőt hoz a cégnek. Így ha valaki 12 barátját meggyőzi, hogy a GTS-Datanet szolgáltatását válassza, akár egy teljes éven át ingyen internetezhet.

A GTS-Datanet 2006 szeptemberében indította el Yo! Neked szolgáltatását, amelynek keretében szélessávú ADSL internet kapcsolatot és hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást kínál, vezetékes előfizetési díj nélkül. A Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen érhetők el.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 8. szerda
Mihály
19. hét
Május 8.
Fagylalt nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm