Szélessávú internet - nem csak haladóknak!

Pénzcentrum
2007. április 4. 12:13

A GTS-Datanet, Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója új szélessávú ADSL internet csomaggal lép piacra, amelyet kimondottan az internetezéssel most ismerkedő lakossági előfizetőknek ajánl. A Yo! Neked szolgáltatás keretében elérhető Yo! Alap csomag 555 kb/s maximális letöltési sebességű internet kapcsolatot kínál mindössze havi 4200 Ft-ért. A szolgáltatás további előnye, hogy az ügyfeleknek nem kell vezetékes előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, csupán percdíjakért.

A GTS-Datanet tapasztalatai szerint a szélessávú internetre előfizetők körében évek óta a legalacsonyabb sávszélességű, legkedvezőbb árú csomagok a legnépszerűbbek. Ezt a tendenciát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium statisztikái is igazolják. 2006. harmadik negyedévében például a szélessávú internet előfizetők 47 százaléka 257-512 kb/s letöltési sebességű csomagra fizetett elő, míg az 513-768 kb/s csomagok aránya 2 százalék, a 769-1024 kb/s csomagok aránya 27 százalék, a 1025-2048 kb/s csomagok aránya pedig 21 százalék volt.

"Az év első hónapjaiban a legtöbb távközlési szolgáltató jelentősen növelte szélessávú internet csomagjainak sebességét. Az internettel most ismerkedő, potenciális új előfizetők számára azonban a kedvező havidíj sokkal fontosabb tényező a szolgáltatás megrendelésénél, mint a nagy sávszélesség. Az ügyfelek ezen igényét felismerve döntöttünk egy új, belépő szintű ADSL csomag kialakítása mellett" - mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója. "Távlati célunk, hogy a saját eszközeinkkel elősegítsük a hazai internet penetráció további intenzív növekedését" - tette hozzá.
A GTS-Datanetnél további újdonság a bármely lakossági Yo! Neked csomag mellé megrendelhető Yo! Duma átalánydíjas telefoncsomag. A Yo! Duma előfizetői a nap bármely szakában 0 Ft-ért hívhatnak bármely belföldi vezetékes számot, mindössze 2300 Ft-os bruttó havidíj ellenében. A Yo! Duma szolgáltatással a GTS-Datanet azoknak kíván kedvezni, akik tervezhető telefonköltségeket szeretnének, de emellett továbbra is sok hívást bonyolítanának vezetékes telefonjukon keresztül.

A Yo! Neked előfizetők ráadásul tovább csökkenthetik távközlési költségeiket azzal, ha a Yo! Neked internet- és telefonszolgáltatást rokonaik, barátaik, ismerőseik számára ajánlják. A GTS-Datanet 2007. április 2-től indult akciója keretében egy havi díjat elenged minden olyan lakossági ügyfelének, aki egy új Yo! Neked! előfizetőt hoz a cégnek. Így ha valaki 12 barátját meggyőzi, hogy a GTS-Datanet szolgáltatását válassza, akár egy teljes éven át ingyen internetezhet.

A GTS-Datanet 2006 szeptemberében indította el Yo! Neked szolgáltatását, amelynek keretében szélessávú ADSL internet kapcsolatot és hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást kínál, vezetékes előfizetési díj nélkül. A Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen érhetők el.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19