4 °C Budapest

Szélessávú internet - nem csak haladóknak!

Pénzcentrum
2007. április 4. 12:13

A GTS-Datanet, Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója új szélessávú ADSL internet csomaggal lép piacra, amelyet kimondottan az internetezéssel most ismerkedő lakossági előfizetőknek ajánl. A Yo! Neked szolgáltatás keretében elérhető Yo! Alap csomag 555 kb/s maximális letöltési sebességű internet kapcsolatot kínál mindössze havi 4200 Ft-ért. A szolgáltatás további előnye, hogy az ügyfeleknek nem kell vezetékes előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, csupán percdíjakért.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A GTS-Datanet tapasztalatai szerint a szélessávú internetre előfizetők körében évek óta a legalacsonyabb sávszélességű, legkedvezőbb árú csomagok a legnépszerűbbek. Ezt a tendenciát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium statisztikái is igazolják. 2006. harmadik negyedévében például a szélessávú internet előfizetők 47 százaléka 257-512 kb/s letöltési sebességű csomagra fizetett elő, míg az 513-768 kb/s csomagok aránya 2 százalék, a 769-1024 kb/s csomagok aránya 27 százalék, a 1025-2048 kb/s csomagok aránya pedig 21 százalék volt.

"Az év első hónapjaiban a legtöbb távközlési szolgáltató jelentősen növelte szélessávú internet csomagjainak sebességét. Az internettel most ismerkedő, potenciális új előfizetők számára azonban a kedvező havidíj sokkal fontosabb tényező a szolgáltatás megrendelésénél, mint a nagy sávszélesség. Az ügyfelek ezen igényét felismerve döntöttünk egy új, belépő szintű ADSL csomag kialakítása mellett" - mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója. "Távlati célunk, hogy a saját eszközeinkkel elősegítsük a hazai internet penetráció további intenzív növekedését" - tette hozzá.
A GTS-Datanetnél további újdonság a bármely lakossági Yo! Neked csomag mellé megrendelhető Yo! Duma átalánydíjas telefoncsomag. A Yo! Duma előfizetői a nap bármely szakában 0 Ft-ért hívhatnak bármely belföldi vezetékes számot, mindössze 2300 Ft-os bruttó havidíj ellenében. A Yo! Duma szolgáltatással a GTS-Datanet azoknak kíván kedvezni, akik tervezhető telefonköltségeket szeretnének, de emellett továbbra is sok hívást bonyolítanának vezetékes telefonjukon keresztül.

A Yo! Neked előfizetők ráadásul tovább csökkenthetik távközlési költségeiket azzal, ha a Yo! Neked internet- és telefonszolgáltatást rokonaik, barátaik, ismerőseik számára ajánlják. A GTS-Datanet 2007. április 2-től indult akciója keretében egy havi díjat elenged minden olyan lakossági ügyfelének, aki egy új Yo! Neked! előfizetőt hoz a cégnek. Így ha valaki 12 barátját meggyőzi, hogy a GTS-Datanet szolgáltatását válassza, akár egy teljes éven át ingyen internetezhet.

A GTS-Datanet 2006 szeptemberében indította el Yo! Neked szolgáltatását, amelynek keretében szélessávú ADSL internet kapcsolatot és hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást kínál, vezetékes előfizetési díj nélkül. A Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen érhetők el.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?