Bekövetkezett, ami korábban elképzelhetetlen volt: mindkét híresség ott lesz a pekingi olimpián

Pénzcentrum
2007. március 30. 16:00

Bekövetkezett, ami korábban elképzelhetetlennek számított: közös játékban fognak szerepelni a Nintendo és a Sega üdvöskéi, Mario és Sonic. A megegyezésre azután került sor, hogy a Sega megkapta a 2008-as pekingi olimpiával kapcsolatos játékok készítésének kizárólagos jogát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az együttműködés gátja a korábbiakban az volt, hogy mind a Sega, mind a Nintendo gyártott játékkonzolokat, így a versenytársak közötti ilyenfokú együttműködés nem jöhetett létre. Enyhülést az hozott, hogy a Sega megszüntette hardware gyártó részlegét és csakis játékok készítésére korlátozta tevékenységét.

Az új játék várhatóan még nyáron a boltok polcaira kerül, áráról nem adtak ki előzetesen információt a cégek, aki a sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy a közös játék egyáltalán nem tekinthető bármilyen későbbi szorosabb együttműködés előjelének.

A Mario és Sonic az Olimpián létrehozása körül a legnagyobb problémát az jelentett, hogy két alapvetően eltérő karakter kerül egy térbe, hiszen míg Mario lassúságáról, addig Sonic a gyorsaságáról híres. Az ellentétet a játékkészítők úgy oldották fel, hogy a két szereplőt különböző tulajdonságokat igénylő feladatokat hajt majd végre: teniszezni és úszni is fognak.

A közös üstökös kifejezetten a Nintendo Wii-ra készült, amely némi versenyelőnyt hozhat a vállalat számára az olimpiákat övező vásárlási láz miatt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?