22 °C Budapest

Pénzküldés a Skype-on? Ezt is megcsinálták...

Pénzcentrum
2007. március 21. 13:00

A Skype alapítója, Niklas Zennstrom hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan már pénzküldésre is alkalmas lesz a világ legnépszerűbb voip-kliense.

Az új szolgáltatás természetesen egyenes következménye annak, hogy a PayPal rendszert üzemeltető eBay felvásárolta a céget. Az újítás keretében tulajdonképpen arról van szó, hogy a PayPal számlák közti küldés lehetőségét integrálják a Skype programba.

A szolgáltatással nyíltan azokat az USA-ban élő külföldieket célozzák meg, akik keresetükből rendszeresen küldenek haza pénzt családjuknak.

Fontos megjegyezni, hogy innováció tekintetében korántsem kapcsolt vissza a Skype a felvásárlás óta: a közelmúltban jelentették be a SkypeFind funkció bevezetését, mely nemcsak kilistázza kategóriánként a helyi vállalatokat, de a click-to-call funkcióval könnyen elérhetővé is teszi azokat.

Szintén nem régen debütált a Skype Prime, mely lehetővé teszi, hogy a Skype felhasználók pénzt szedjenek a bejövő hívásokért. A rendszer keretében egyre többen akadnak, akik az új módszerrel tanítanak nyelveket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Zennstrom elmondása szerint a Skype 2006 végén 171 millió felhasználóval büszkélkedhetett világszerte.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?