27 °C Budapest

SOS feltöltés a Vodafone-tól

Pénzcentrum
2007. március 19. 09:36

Március 19-én a Vodafone Magyarország újabb innovatív megoldást tesz elérhetővé ügyfelei számára: ekkor indítja el az SOS Feltöltés szolgáltatását. Az egyedülálló megoldás azoknak az előre fizető ügyfeleknek hasznos, akik átmenetileg nem tudják egyenlegüket feltölteni, viszont telefonálniuk az adott pillanatban alacsony egyenlegük ellenére is szükséges.

Az SOS Feltöltés segítségével a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek egyenlege nem merül le, így nyugodtan telefonálhatnak. Amennyiben a kártyás ügyfél számlája 50 forint alá csökken, a híváskezdeményezéskor hallható tájékoztató bemondás végén lehetősége van egy gomb megnyomásával SOS Feltöltést igényelni és jóváhagyni, ezáltal azonnal elérhető válik számára egy 450 forintos feltöltési összeg. Ezt az összeget - a 120 forintos szolgáltatási díjjal együtt - az ügyfél következő egyenlegfeltöltésekor vonja le a Vodafone.

A szolgáltatást azon előfizetők vehetik igénybe, akik a megrendelést megelőző három hónapban összesen legalább 5000 forint értékben feltöltötték egyenlegüket, és egyenleg felhasználási időn belül vannak.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?