Panaszlevelek tömege - megrohamozták az Applet

Pénzcentrum
2006. december 29. 13:00

Felháborodott vásárlók sora rohamozta meg leveleivel az amerikai digitális óriás, az Apple online letöltési fórumát, az iTunest, mert karácsony első- és másodnapján az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a letöltés lelassult, sőt néhány esetben a rendszer be sem engedte a vásárolni kívánókat, kedves hibaüzenetekkel tolmácsolva a problémát.

A fennakadást a szakértők szerint az okozta, hogy négyszer annyian látogatták meg az oldalt mint az előző év azonos időszakában, és ekkora forgalomnövekedésre az Apple nem volt felkészülve, már csak azért sem, mert az előző időszak pontosan a látogatottság visszaesését, és egyes versenytársak térnyerését mutatta.

A karácsony azonban az Apple számára is rejtegetett ajándékot. A növekedés visszaesése, legalábbis ebben az időszakban megtört, az Apple az abszolút sikertermékek közé sorolhatta mind iPodjait , mind pedig az iTunesról való letöltésre alkalmas ajándékkártyáit. A szakértők szerint a fent említett incidens sem tudja majd megtörni a bizalmat, amely pillanatnyilag az iPodokat övezi, szerintük sokkal inkább az új felhasználók türelmetlenségéről, és nem egy elterjedt problémáról van szó.

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 30. kedd
Janka, Zsanett
22. hét
Május 30.
Nemzetközi tejnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?