2 °C Budapest

Panaszlevelek tömege - megrohamozták az Applet

Pénzcentrum
2006. december 29. 13:00

Felháborodott vásárlók sora rohamozta meg leveleivel az amerikai digitális óriás, az Apple online letöltési fórumát, az iTunest, mert karácsony első- és másodnapján az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a letöltés lelassult, sőt néhány esetben a rendszer be sem engedte a vásárolni kívánókat, kedves hibaüzenetekkel tolmácsolva a problémát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A fennakadást a szakértők szerint az okozta, hogy négyszer annyian látogatták meg az oldalt mint az előző év azonos időszakában, és ekkora forgalomnövekedésre az Apple nem volt felkészülve, már csak azért sem, mert az előző időszak pontosan a látogatottság visszaesését, és egyes versenytársak térnyerését mutatta.

A karácsony azonban az Apple számára is rejtegetett ajándékot. A növekedés visszaesése, legalábbis ebben az időszakban megtört, az Apple az abszolút sikertermékek közé sorolhatta mind iPodjait , mind pedig az iTunesról való letöltésre alkalmas ajándékkártyáit. A szakértők szerint a fent említett incidens sem tudja majd megtörni a bizalmat, amely pillanatnyilag az iPodokat övezi, szerintük sokkal inkább az új felhasználók türelmetlenségéről, és nem egy elterjedt problémáról van szó.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?