7 °C Budapest

Ügyelet az okmányirodában - jobb, ha el se indulsz!

Pénzcentrum
2006. december 28. 09:00

Normál nyitva tartással várják a posták és a cégbíróság ügyfeleiket a két ünnep között, nagyobb nehézségekkel csak azoknak kell megküzdeniük akik a következő két napban szeretnék elintézni az okmányirodában esedékes ügyeiket - írja a Napi.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A postafiókok péntekig normál, szombaton a szombati nyitva tartás szerint működnek, de egyes bevásárlóközpontok és áruházak közelében azok vasárnap is nyitva tartanak délig. A cégbíróságon is a megszokott rendben várják az ügyfeleket és a annak elektronikus rendszere az ünnepek alatt is a nagyközönség rendelkezésére áll.

Nagyobb akadályokba ütközhetnek azonban azok, akik a szabadságot és a szabad időt kihasználva a hátralévő két napban szeretnék elintézni ügyes-bajos dolgaikat, az okmányirodák nagy többségében ugyanis a tegnapi nap folyamán még a telefont se vették fel, ahol pedig ezt megtették, onnan megtudhattuk, hogy jelenleg csakis a "sürgős eseteket látják el", ügyeleti rendben működnek. S hogy mit jelent a sürgős eset kifejezés? Azt, hogy csak az induljon útnak, akinek elvesztek vagy ellopták az okmányait.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18