18 °C Budapest

Korrupció a legfelsőbb szinten! - Rendőrségi rajtaütés leplezte le a hivatalnokokat...

Pénzcentrum
2006. november 28. 05:30

Vlagyimir Putyin orosz elnök arra kérte az orosz egészségügyi minisztert, hogy segítsen felgöngyölíteni a legfelsőbb köröket is érintő egészségbiztosítási csalást, melyre egy rendőrségi rajtaütés révén derült fény.

November 17-én letartóztatták Alexej Taranovot, a kötelező egészségbiztosítási alap korábbi igazgatóját, valamint 6 topmenedzsert korrupció alapos gyanújával.

Korábban a rendőrség házkutatások során számos olyan dokumentumot foglalt le az alap központi moszkvai és 8 regionális irodájában, melyek arra utalnak, hogy az alacsony jövedelműek támogatására létrehozott program pénze rossz helyre kerül.

A vád szerint a legfelsőbb szinten álló hivatalnokok többek között gyógyszer gyártóktól és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cégektől fogadtak el kenőpénzt.

Elgondolkodtató, hogy egyes adatok szerint Oroszországban az éves korrupció érték alapon 240 milliárd dollárra tehető, mely csaknem eléri az éves költségvetés értékét.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?