Vodafone akció a vezetékes ügyfeleknek

Pénzcentrum
2006. november 3. 13:56

2006. november 6-ától a Vodafone új alternatívát kínál a vezetékes ügyfeleknek: a szolgáltató új megoldásának köszönhetően egyszerűsödik a kommunikáció, mostantól akár egy készüléken is bonyolíthatóak a vezetékes és a mobil hanghívások. A Vodafone Otthon megoldás minden primer körzetben, azaz országosan elérhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szolgáltatás megjelenése mérföldkő a magyar távközlés történetében. A Vodafone mostantól mind a vezetékes, mind a mobilszolgáltatás főbb előnyeit egyben biztosítja előfizetői számára.

"A Vodafone magyarországi piacra lépése óta elkötelezett híve a távközlés liberalizációjának. Ennek a folyamatnak fontos állomása november 6-a, amikor egy mobilszolgáltató innovatív, a vezetékes szolgáltatások számos előnyét nyújtó terméket indít útjára" - jelentette ki Babis Mazarakis, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. "A fogyasztói igények alakulása és a technikai lehetőségek bővülése a konvergens (több termék előnyeit ötvöző) ajánlatok sikerét prognosztizálják. A Vodafone Otthon jelentős állomása ezen konvergencia-folyamatnak" - tette hozzá Mazarakis.

A Vodafone Otthon előnyei

· Alacsony havi fix költség: az igen kedvező havidíjnak köszönhetően jelentősen csökkenhet az ügyfelek kommunikációs költsége
· Egyszerűség: mobil és vezetékes számhoz kapcsolódó költségek egy számlán, egy szolgáltatótól
· Egységes percdíjak otthonról minden magyarországi vezetékes szám hívásához
· Nincs különbség a helyi, helyközi és belföldi percdíjak között vezetékes számok hívása esetén
· Nincs csúcsidő és kapcsolási díj sem
· A felhasználó igényeihez igazodó megoldások:
o Otthoni telefonként vezetékes számmal, vagy
o Mobil előfizetés mellé rendelhető vezetékes számmal

"A Vodafone Németországban és Olaszországban már sikerrel vezette be a vezetékes telefonnak alternatívát nyújtó szolgáltatását. Bízunk benne, hogy az új, egyszerű megoldás hasonló fogadtatásra talál Magyarországon is" - fűzte hozzá Mazarakis.

Vodafone Otthon megoldások

A Vodafone 2005. októberében vezette be a Vodafone Házimobilt, amely az ügyfelek otthoni kommunikációs igényeinek lefedését célozta. A szolgáltató 12 hónap elteltével, ennek tanulságait, valamint számos, az ügyfelek igényeinek felmérését célzó kutatás eredményeit felhasználva fejlesztette tovább ezt a megoldást. Az innovatív Otthon Classic Tarifacsomaggal, illetve két új opcióval biztosítja annak a lehetőségét, hogy az előfizetők az otthonukból kedvező tarifával hívhassanak vezetékes számokat, valamint őket is vezetékes számon érhessenek el mások.

Ráadásul a Vodafone új megoldásainak előnyei akár az előfizető jelenlegi vezetékes telefonszámának megtartásával is igénybe vehetők.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Vodafone Otthon Classic a szolgáltató legújabb tarifacsomagja, a korábbi Házimobil továbbfejlesztett változata. Használatával az ügyfél rendkívül kedvező, mindössze bruttó 1800 forintos havidíj mellett használhatja otthonában a vezetékes számát. Erről éjjel-nappal 6,9 forintos percdíjjal hívhat minden magyarországi vezetékes előfizetőt, illetve a mobil hálózatokba is kedvező áron telefonálhat.
A Vodafone Otthon 2in1 ötvözi a vezetékes telefon és a mobil előnyeit: a lakossági előfizetéshez megrendelhető opcióval az előfizető otthonról ugyancsak 6,9 forintos egységes, kedvezményes áron hívhat vezetékes számokat, míg otthonán kívül meglévő mobil tarifája kedvező díjait élvezheti. Mindezt egy készülékkel és egy számlával.
A Vodafone 450 opció azoknak hasznos, akik sokat beszélnek otthonról vezetékes irányban, mert a csomag 450 lebeszélhető percet tartalmaz, ezáltal előre tervezhetővé válnak a kommunikációs költségek. Ez az opció a Vodafone Otthon Classic, vagy a Vodafone Otthon 2in1 mellé rendelhető.

A Vodafone Otthon egyszerű megoldást nyújt azoknak, akik alacsony havidíjat és átlátható, kedvező percdíjakat szeretnének vezetékes számmal, sőt akár meglévő vezetékes számuk megtartásával. Jó azoknak, akik sokat hívnak vezetékes számot, és szeretnék, ha otthoni számukon ők is bármikor elérhetőek lennének. A szolgáltatás azonban a Vodafone ügyfeleit hívóknak is kedvező, hiszen ők mostantól akár a vezetékes számon is elérhetik a Vodafone Otthon előfizetőit.

Bevezető akciós kedvezmény
A Vodafone Otthon szolgáltatásai közül a Vodafone Otthon 2in1 opció most további akciós kedvezménnyel érhető el: a szolgáltató három hónapig havidíjmentesen nyújtja az opciót jelenlegi, illetve új, utólag fizető lakossági előfizetést használó ügyfelei részére. Az új előfizetői csomaghoz a Vodafone automatikusan hozzárendeli az opciót, amely a kedvezményes időszak alatt (2006. november 6. - 2007. január 15.) bármikor lemondható. A már meglévő ügyfeleknek azonban jelezniük kell az opció iránti igényüket.

Készülékek
Az ügyfelek otthoni beszélgetésekkel kapcsolatos igényeinek megfelelően bővül a Vodafone készülék-portfóliója is. A Vodafone a vezetékes telefonokhoz szokott ügyfeleknek asztali GSM telefont, illetve vezeték nélküli telefont kínál. Azoknak, akik ragaszkodnak a régi vonalas készülékükhöz, ún. GSM adaptert ajánl a szolgáltató, amelyet a régi készülékükhöz csatlakoztathatnak. Természetesen bármely jelenlegi mobilkészüléken is használható a Vodafone Otthon szolgáltatás, legyen szó akár egy egyszerű Vodafone Simply telefonról, vagy a legújabb 3G-s készülékről.

Technikai háttér
A szolgáltatás megvalósításánál a Vodafone egy magyarországi vezetékes szolgáltató partner segítségével biztosítja a vezetékes számot, amelyen az előfizetők a bejövő hívásokat fogadhatják. Az előfizetésekhez a mobilszám mellé a szolgáltató hozzárendel egy vonalas számot is, de a vezetékes számhordozás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a Vodafone Otthon szolgáltatást a régi, megszokott számukkal vegyék igénybe.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?