7 °C Budapest

Belevág a pizza-üzletbe a Fornetti!

Pénzcentrum
2006. augusztus 2. 10:00

Tovább bővül a 4,600 üzletből álló Fornetti-hálózat. Európa harmadik legnagyobb friss pékárut készítő franchise lánca hamarosan megjelenik Bulgáriában, ősszel pedig München belvárosában felavatott egységükkel Németországba is betörnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Tovább bővül a 4,600 üzletből álló Fornetti-hálózat. Európa harmadik legnagyobb friss pékárut készítő franchise lánca hamarosan megjelenik Bulgáriában, ősszel pedig München belvárosában felavatott egységükkel Németországba is betörnek - írja a Magyar Hírlap.

A 9 év alatt felépülő Fornetti-birodalom második legnagyobb piaca Románia. A magyarországi árbevétel tavaly 7 milliárd Ft volt, melyből 1 milliárdot tett ki a nyereség. A román leányvállalat ehhez hasonló eredményeket produkált.

A tervek szerint 2-3 éven belül felújításra kerül a meglévő hálózat, a termékválasztékot is felfrissítik, valamint bővítik a szolgáltatások körét. Újdonság, hogy a Fornetti beszáll a pizza-üzletbe is és házhoz is szállítanak majd az ország minden pontján.

A bolti bútorok hamarosan szintén házon belül, saját asztalosüzemben készülnek majd. A Fornetti-hálózat havonta 1,300-1,400 tonna pékárut forgalmaz országszerte, mely mennyiségnek jelenleg a 30%-át a különféle pogácsák teszik ki.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?