Itt a WIW siker-receptje!

Pénzcentrum
2006. július 21. 16:00

A közösségi oldalak óriása, a MySpace valódi szörnyeteggé nőtte ki magát, amióta a News Corporation felvásárolta az internetes oldalt. A site látogatottsága és a regisztráltak száma azóta megháromszorozódott, és elérte a havi 54 milliót.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A közösségi oldalak óriása, a MySpace valódi szörnyeteggé nőtte ki magát, amióta a News Corporation felvásárolta az internetes oldalt. A site látogatottsága és a regisztráltak száma azóta megháromszorozódott, és az egyéni látogatók száma elérte a havi 54 milliót.

Az Interneten a MySpace lett a második legolvasottabb oldal, egyedül a Yahoo előzi meg a látogatók nagyságát illetően. Éppen ezért gondoltak a cégvezetők arra, hogy a még nagyobb profit és a felhasználói élmény javítása érdekében harmadik félként bevonjanak más cégeket is, mely mérföldkő lehet ez az online vállalat életében. A cég fejlesztési politikájában elsősorban mobil-és telekommunikációs tervek szerepelnek. A Helio mobiltársasággal kötött megállapodás értelmében a Helio mobilkészülékeken létezik egy külön gomb, amit ha a felhasználó megnyom, akkor megjelenik a MySpace honlapja a telefonon.

Olyan globális internetes vállalatok nyomdokaiba szeretne lépni a magyarországi iWiw-hez hasonlítható közösségi oldal, mint például az Apple vagy a Microsoft, amelyek különböző szolgáltatásokat ajánlanak fel, a megszokott felhasználói programokon túl. Az Apple leányvállalata a zenei piacon nyer egyre nagyobb teret, a híres iPod digitális zenelejátszókkal.

Egy átfogó MySpace portál kialakítása viszont még várat magára, egyelőre a kapcsolatok még csak tervezetben léteznek. Hogy még több felhasználóval rendelkezzenek, mindenképpen valami áttöréssel kell szolgálniuk, és még több hirdetőt kell a vállalkozásba bevonniuk, ugyanis csak a hirdetők által befektetett tőkéből lehet fejlődni.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?