32 °C Budapest

Nem lopnak kishajókat, csak...

Pénzcentrum
2006. július 7. 14:30

Nem lopnak kishajókat a Balatonnál, bár időnként egy-egy külső motort illetve horgonyt elemelnek - nyilatkozta Cziráki Márta a Balatoni Hajózási Rt. kikötői csoportvezetője a Magyar Nemzetnek.Ezzel ellentétben az adriai tengeren két montenegrói férfi egy Gulf 2 nevű 17 méter hosszú hajót lopott el, amit a tengeri őrjárat nem sokkal az eset után megtalált.

Nálunk időnként találnak vitorlást, amely a nyílt vízről a déli kikötő valamelyikébe sodródik és csak néhány nap múlva jelentkezik a tulajdonosa. A biztonságos 24 órás hajóőrzésnek is köszönhető a több mint 90 százalékos kihasználtsága a hajózási rt. 20 vitorláskikötőjének - mondta Cziráki Márta.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?