Kuncze: "Nem megyek be a kormányba"

Pénzcentrum
2006. április 24. 11:30

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból.

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból - írja a hirado.hu

Pár órás alvás után a pártelnökök számára a Napkeltében kezdődött a kampányt követő időszak. Hiller István szerint a liberálisokkal akkor is megállapodnak az együttműködés formájáról, ha a még "billegő" tizenegy körzet abszolút többséget biztosítana a szocialistáknak. A kormányalakításról egyébként a kongresszus hivatott dönteni, mely május közepén ül majd össze. Hiller egyelőre nem beszélt arról, marad-e a párt élén, vagy elnöki posztját miniszteri székre cseréli.

A Fideszben nem lesz bűnbakkeresés, hiszen mindenért Orbán Viktor vállalja a felelősséget - ezt maga az érintett mondta el a műsorban. Az ismét ellenzéki szerepre készülő pártban felgyorsulhatnak az események, hiszen szerdán az elnökség, csütörtökön a frakció ülésezik, míg egy hét múlva a tömeg is megtudhatja, merre halad tovább a Fidesz. Új hír, hogy a szocialistákhoz hasonlóan a jobboldali párt is kongresszusra készül.

"Most úgy látom, hogy nem megyek be a kormányba. A párt irányítása és a kormányzati funkció mindegyike egész embert kíván" - nyilatkozta pár óra alvás után Kuncze Gábor.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem