Kuncze: "Nem megyek be a kormányba"

Pénzcentrum
2006. április 24. 11:30

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból.

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból - írja a hirado.hu

Pár órás alvás után a pártelnökök számára a Napkeltében kezdődött a kampányt követő időszak. Hiller István szerint a liberálisokkal akkor is megállapodnak az együttműködés formájáról, ha a még "billegő" tizenegy körzet abszolút többséget biztosítana a szocialistáknak. A kormányalakításról egyébként a kongresszus hivatott dönteni, mely május közepén ül majd össze. Hiller egyelőre nem beszélt arról, marad-e a párt élén, vagy elnöki posztját miniszteri székre cseréli.

A Fideszben nem lesz bűnbakkeresés, hiszen mindenért Orbán Viktor vállalja a felelősséget - ezt maga az érintett mondta el a műsorban. Az ismét ellenzéki szerepre készülő pártban felgyorsulhatnak az események, hiszen szerdán az elnökség, csütörtökön a frakció ülésezik, míg egy hét múlva a tömeg is megtudhatja, merre halad tovább a Fidesz. Új hír, hogy a szocialistákhoz hasonlóan a jobboldali párt is kongresszusra készül.

"Most úgy látom, hogy nem megyek be a kormányba. A párt irányítása és a kormányzati funkció mindegyike egész embert kíván" - nyilatkozta pár óra alvás után Kuncze Gábor.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20