Kuncze: "Nem megyek be a kormányba"

Pénzcentrum
2006. április 24. 11:30

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból.

Hiller István nem számol a szocialisták lehetséges abszolút többségével, Orbán Viktor minden felelősséget magára vállal, Kuncze Gábor nem akar miniszter lenni - ez derült ki a választások másnapján adott első interjúkból - írja a hirado.hu

Pár órás alvás után a pártelnökök számára a Napkeltében kezdődött a kampányt követő időszak. Hiller István szerint a liberálisokkal akkor is megállapodnak az együttműködés formájáról, ha a még "billegő" tizenegy körzet abszolút többséget biztosítana a szocialistáknak. A kormányalakításról egyébként a kongresszus hivatott dönteni, mely május közepén ül majd össze. Hiller egyelőre nem beszélt arról, marad-e a párt élén, vagy elnöki posztját miniszteri székre cseréli.

A Fideszben nem lesz bűnbakkeresés, hiszen mindenért Orbán Viktor vállalja a felelősséget - ezt maga az érintett mondta el a műsorban. Az ismét ellenzéki szerepre készülő pártban felgyorsulhatnak az események, hiszen szerdán az elnökség, csütörtökön a frakció ülésezik, míg egy hét múlva a tömeg is megtudhatja, merre halad tovább a Fidesz. Új hír, hogy a szocialistákhoz hasonlóan a jobboldali párt is kongresszusra készül.

"Most úgy látom, hogy nem megyek be a kormányba. A párt irányítása és a kormányzati funkció mindegyike egész embert kíván" - nyilatkozta pár óra alvás után Kuncze Gábor.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?