2 °C Budapest

Élre tör a Kika

Pénzcentrum
2006. április 19. 16:00

Az idén három áruházat nyit a Kika Magyarországon, s ezzel a hazai lánc immár hat tagúvá válik. A lépéssel a januári 400 fő körüli alkalmazotti létszám 700-800 fősre duzzadhat az esztendő végére.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az idén három áruházat nyit a Kika Magyarországon, s ezzel a hazai lánc immár hat tagúvá válik. A lépéssel a januári 400 fő körüli alkalmazotti létszám 700-800 fősre duzzadhat az esztendő végére - írja a Világgazdaság.

Mintegy 120 millió euróból nyit új üzleteket Kelet-Közép-Európában a Kika osztrák bútorkereskedelmi lánc. A vállalat célja, hogy Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban és Magyarországon is piacvezetővé váljon.
A társaság - amelynek hazánkban eddig csak Budapesten és környékén voltak áruházai - a napokban nyitja meg negyedik magyarországi üzletét, ezúttal Győrben, s az idén további kettő átadását tervezi Pécsett és a fővárosban. Jövőre Szegeden, Miskolcon és Debrecenben szeretnének egy-egy áruházat nyitni.

A most bejelentett terjeszkedéssel az itthon a Michelfeit üzletek megvásárlásával 2000 decemberében megjelent cég látványosan leelőzheti a legnagyobb hazai riválisnak számító, két budapesti áruházat működtető IKEA-t.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?