30 °C Budapest

SAP-val erősít az EMI Music

Pénzcentrum
2005. november 24. 12:48

Az SAP AG (NYSE: SAP) ma bejelentette, hogy a globális média- és szórakoztatóipar piacvezető vállalata, az EMI Csoport részeként működő EMI Music a mySAPT ERP rendszert vezeti be a világ számos országában jelen lévő vállalatainál.

 
Az SAP AG (NYSE: SAP) ma bejelentette, hogy a globális média- és szórakoztatóipar piacvezető vállalata, az EMI Csoport részeként működő EMI Music a mySAPT ERP rendszert vezeti be a világ számos országában jelen lévő vállalatainál.
A többek között a Coldplayt, Norah Jonest és Robbie Williamst képviselő vállalat SAP-projektje nagyban hozzájárul ahhoz a törekvéshez, hogy regionális és globális üzleti teljesítményének pontosabb elemzésével, és új termékei és üzleti modelljei gyorsabb bevezetésével, az EMI sikeresebben igazodjon az ügyfelek változó igényeihez.
A pénzügyi és értékesítési folyamatokat összehangoló, az átláthatóságot fokozó és a globális jelentéskészítés hatékonyságát javító mySAP ERP megoldás több régi rendszert vált ki a számvitel, a beszerzés, a rendelések rögzítése és a pénzügyi beszámolókészítés területén. A globális projekt első, egyesült királysági és írországi szakasza tavaly sikeresen lezárult, jelenleg Japánban dolgoznak a mySAP ERP bevezetésén. A rendszer globális kiterjesztésére a következő 3-5 évben kerül sor.
"Gyökeresen átalakul a szórakoztatóipar, és mi szeretnénk lépést tartani a fejlődéssel, hogy ki tudjuk aknázni az új értékesítési és disztribúciós csatornák kínálta lehetőségeket" - nyilatkozta Andrew Hickey, az EMI Music műszaki vezérigazgató-helyettese. "Globális értékesítési és pénzügyi folyamataink felülvizsgálata és az ígéretes területek azonosítása után az SAP ERP csomagját találtuk a legalkalmasabbnak arra, hogy segítsen cégünknek alkalmazkodni az üzleti változásokhoz. Az SAP egységes, integrált megoldásával követni, elemezni és menedzselni tudjuk globális üzleti teljesítményünket, és valós idejű pénzügyi és piaci információk alapján, megalapozottabb döntéseket hozhatunk."
Az EMI Music jól halad üzleti tevékenysége átalakításával, hogy így jobban ki tudja szolgálni ügyfelei változó szükségleteit, és alkalmazkodjon az internetre, mobiltelefonokra és hordozható médialejátszókra épülő digitális piac erősödéséhez. A regionális és globális kiskereskedők által kiszolgált ügyfélkör egyre összetettebb jellege miatt a vállalatnak gyorsabb információelemzésre és nagyobb rugalmasságra van szüksége az új terméktípusok és üzleti modellek kínálta lehetőségek megragadásához.
Értékesítési, számviteli és beszerzési folyamatai ésszerűsítésével az EMI hatékonyabban fogja tudni kézben tartani helyi vállalatai üzleti teljesítményét. Az EMI dolgozói világszerte egységes platformon dolgozhatnak, így jobban át tudják tekinteni a regionális és globális értékesítés eredményeit. A fejlettebb analitikai képességekre támaszkodva proaktív módon kezelhetik a teljesítményt, a nyereséget és a növekedést.
"A média- és a szórakoztatóipar összetett értékesítési csatornái, gyorsan változó trendjei és üzleti modelljei rávilágítanak a régi IT-rendszerek funkcionális korlátaira" - magyarázta Nils Herzberg, az SAP Product and Technology Group alelnöke. "Az EMI felismerte, hogy a mySAP ERP-re van szüksége. Meglátta, mekkora érték rejlik új generációs ERP megoldásunkban, amely növeli a globális üzleti teljesítmény átláthatóságát és lehetővé teszi az ügyféligények gyorsabb, pontosabb követését."
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem