Száz millió forintot kaptak a rászoruló gyerekek

2015. november 19. 19:02

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az MVM Partner Zrt. közös rendezvényén több mint száz millió forintos adománnyal támogatatta a hátrányos helyzetű gyermekeket.

102 millió forint értékben adományozott tíz gyermeket segítő alapítványnak a két energetikai társaság - olvasható a cég közleményében.

Adományban részesült az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Motivál-Ló Alapítvány, a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület, a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Bethesda Gyermekkórház, a Heim Pál Gyermekkórház, a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinika, valamint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület.

Az MVM kiemelt gazdasági szerepe mellett társadalmilag is fontos szereplő, ezért komoly figyelmet fordít a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására. Az Élménynapon mintegy 100 önkéntes munkavállalónkkal együtt gondoskodtunk arról, hogy a gyerekek és családtagjaik egy napra megfeledkezhessenek a problémáikról

- mondta Dr. Bentzik Réka, az MVM Zrt. megbízott kommunikációs igazgatója a rendezvényen.

Hozzátette, a tíz szervezet többek között betegellátó eszközök pótlására, speciális orvosi műszerek beszerzésére, épületek felújítására, illetve alapvető tevékenységének fenntartására fordítja majd az összeget.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 22. péntek
Móric
38. hét
Szeptember 22.
Európai autómentes nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM