21 °C Budapest
Száz millió forintot kaptak a rászoruló gyerekek

Száz millió forintot kaptak a rászoruló gyerekek

2015. november 19. 19:02

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az MVM Partner Zrt. közös rendezvényén több mint száz millió forintos adománnyal támogatatta a hátrányos helyzetű gyermekeket.

102 millió forint értékben adományozott tíz gyermeket segítő alapítványnak a két energetikai társaság - olvasható a cég közleményében.

Adományban részesült az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Motivál-Ló Alapítvány, a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület, a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Bethesda Gyermekkórház, a Heim Pál Gyermekkórház, a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinika, valamint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület.

Az MVM kiemelt gazdasági szerepe mellett társadalmilag is fontos szereplő, ezért komoly figyelmet fordít a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására. Az Élménynapon mintegy 100 önkéntes munkavállalónkkal együtt gondoskodtunk arról, hogy a gyerekek és családtagjaik egy napra megfeledkezhessenek a problémáikról

- mondta Dr. Bentzik Réka, az MVM Zrt. megbízott kommunikációs igazgatója a rendezvényen.

Hozzátette, a tíz szervezet többek között betegellátó eszközök pótlására, speciális orvosi műszerek beszerzésére, épületek felújítására, illetve alapvető tevékenységének fenntartására fordítja majd az összeget.

NEKED AJÁNLJUK
Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?