23 °C Budapest

Kiskapu a sikertelenül pályázó trafikosoknak: rengeteg megkötéssel!

Pénzcentrum
2013. május 14. 18:03

Kiírták a trafiküzemeltetésre vonatkozó "pót"pályázatot, amelyre azok a dohánytermék-kiskereskedelemmel foglalkozó magánszemélyek jelentkezhetnek (rengeteg megkötéssel), akik az első körben egyetlen jogosultságot sem nyertek.

Az április végi eredményhirdetéssel zárult pályázat indulói közül azok jelentkezhetnek, akik minden, a felhívásban szereplő feltételnek megfelelnek. A legfontosabb követelmény, hogy a jelentkező legalább 20 éve üzemeltessen főként dohánytermék értékesítésével foglalkozó szakboltot.

A korábbiakban sikertelenül pályázó magánszemélyek akkor jelentkezhetnek, ha legfeljebb egy trafikot üzemeltetnek egyéni vállalkozóként vagy saját vállalkozásuk útján, és máshonnan nem származik jövedelmük. További feltétel, hogy az üzlethelyiségben kizárólag kiskereskedelmi tevékenység folyhat, a kiskereskedelmi egység nem tartozhat semmilyen hálózathoz (beszerzési társuláshoz, franchise-rendszerhez stb.).

Követelmény továbbá, hogy az éves nettó árbevétel nem haladhatja meg a százmillió forintot úgy, hogy az elmúlt öt lezárt üzleti év átlagában legalább nyolcvan százalékig kizárólag dohánytermék-kiskereskedelmi értékesítéséből keletkezett.

A jelentkezéseket egyszerű másolatban, mellékelt dokumentumokkal (öt lezárt év teljes üzleti beszámolói, pénztárgép éves lezárások) 2013. május 21-ig kell postára adni és megküldeni a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. postacímére: 1398 Budapest., Pf. 562.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem