Újabb cég vonul ki Magyarországról

Pénzcentrum
2013. február 6. 17:50

A Le Chèque Déjeuner Kft. által kibocsátott utalványok - amiket a munkavállalók béren kívüli juttatás formájában kaptak - május 31-ig válthatók be - értesült a cafeteriatrend.hu.

A lap a kibocsátótól telefonon azt a tájékoztatást kapta, hogy egy hétfői tulajdonosi döntés alapján megszüntetik az utalványok kibocsátását Magyarországon. Ennek következményeként elkezdik a munkáltatói majd elfogadói szerződések felbontását is.

A még piacon lévő utalványaik a tájékoztatás szerint 2013. május 31-ig válthatók be, így érdemes azokat munkáltatóként visszaváltani vagy kiadni a munkavállalóknak és tájékoztatni őket a felhasználási határidőről.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?