4 °C Budapest

A magyar áruházlánc tragédiája: mindennek vége

Pénzcentrum
2012. december 19. 05:32

Búcsúzik a Bricostore Körvonalazódni látszik a Bricostore barkácslánc kivonulásának menetrendje. Az biztos, hogy december 31-e után már egyetlen magyarországi üzletüket sem találjuk majd nyitva.

Megszámláltattak a Bricostore napjai Magyarországon: egészen pontosan 13 nap van hátra a barkácslánc működéséből. A barkácslánc honlapjára és Facebook-oldalára kedd éjszaka feltett hirdetmény szerint a vidéki áruházak december 20-án bezárnak, a budapesti üzletek ugyanakkor még várják a vevőket (az év végégig). Az áruházlánc marketingesei még azt is ráírták a plakátra, hogy "Köszönjük a 14 év bizalmat!".

A végkiárusítás már hetekkel ezelőtt elkezdődött, információink szerint a készletek gyorsan fogynak - köszönhetően a jelentős árengedményeknek. A leárazás jelenleg 60 százaléktól indul, a készleteket egy hete töltötték fel utoljára. A vásárlóknak érdemes figyelniük arra, hogy a Bricostore készletei folyamatosan csökkennek, így korántsem biztos, hogy megtalálják azt, amiért ellátogatnak a kilenc áruház valamelyikébe.

Forrás: bricostore.hu


Százak kerülnek utcára

Mint arról novemberben a Pénzcentrum.hu beszámolt, december 31-ével kivonul Magyarországról a barkácslánc. Az üzletlánctól több száz dolgozót bocsátanak el. Szakértői vélemények szerint a barkácspiacon tapasztalható rendkívül éles verseny és a házfelújítások, építkezések, renoválások elmaradása okozhatta a Bricostore vesztét.

Új üzletlánc érkezhet Magyarországra! Biztosan lenyomja az árakat - KATTINTS!

Philippe Bresson, a Bricostore Hungária ügyvezető igazgatója közleményében azt írta: Magyarországon a közeljövőben sem várható komoly és tartós fogyasztói fellendülés, ezért a tulajdonosok a 2013-as év elejétől arra kényszerülnek, hogy beszüntessék itteni tevékenységüket.

A magyarországi Bricostore cégcsoport tulajdonosai a francia Bricostore Holding S.A.S. A vállalat 1997-ben jött létre Magyarországon, és jelenleg kilenc áruházat működtet.

Mi lesz a garanciával?

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!