15 °C Budapest

Kellog's: márkajelzés a kukoricapelyheken

Pénzcentrum
2009. október 27. 15:03

A dobozok mellett az egyes pelyheken is elhelyezné a cég logóját a Kellogs. A vállalat ezzel a lépéssel szeretné garantálni a vásárlók számára a termék eredetiségét - írja a hamisitasellen.hu.

Új technológia kifejlesztését jelentette be a reggeliző pelyheiről ismert Kellogs: lézeres eljárás segítségével az egyes kukoricapehely szemekbe is beleégetnék a cég logóját.

 

Fotó: brandireland.files.wordpress.com


A Kellogs célja a tervezett lépéssel, hogy termékei hamisítását megakadályozza, egyúttal segítse fogyasztóit az egyre gyakrabban felbukkanó termékimitációk kiszűrésében. A vállalat szóvivője szerint az eljárást egyelőre csak kis mennyiségű gyártás során próbálták ki, a nagyüzemi alkalmazhatóságra vonatkozó tesztek még folyamatban vannak.

A vállalat szerint a lézer hatására a pelyhek egy része sötétebb árnyalatot kap ugyan, de a cég szerint mindez a termék ízén nem változtat.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?