28 °C Budapest

Dühöngő tömeg az Electro World miskolci nyitásán - videó!

2009. október 15. 11:03

Tömeg, lökdösődés, veszekedés előzte meg Miskolc legújabb elektronikai áruházának megnyitóját csütörtökön reggel -írja a boon.hu.


A boon.hu információi szerint az elektronikai áruházba a nyitónapon 15 ezer vásárlót várnak, a 9 órai nyitás előtt már több száz vásárló állt sorban a Szentpéteri kapu bevásárlóközpont bejáratánál. A kintre szorultakat talán a hirtelen hidegre fordult időjárás hűtötte, azonban beljebb már hangoskodás és tolakodás volt jellemző, ahogy közeledett a nyitási időpont.

 

Fotó: boon.hu


Amikor 9 órakor a dolgozók ünnepélyesen átvágták a rózsaszín szalagot, a biztonságiaké lett a főszerep. A rendre ügyelők jól állták a sarat, viszont amikor az elektomosan működő rács lassan felemelkedett megrepedt a bejáratnál található álmennyezet és majdnem kitört a két elektromos biztonsági kapu. Fél 10-kor is még nagyon sok vásárló várt bebocsátásra. A ma délelőtt készült videóhoz kattints ide!

 

Fotó: boon.hu


Az Electro World 2500 négyzetméteres miskolci üzlete 46 embernek ad munkát. A cég novemberben a budapesti Allee bevásárlóközpontban, decemberben pedig az egri Agria Parkban avat új áruházakat.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Fotó: boon.hu

 

Emlékezetes, az első magyarországi Electro World 2002-es nyitásakor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki a budaörsi áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Electro Wolrd Budaörs, 2002 (Fotó: index.hu)

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?