25 °C Budapest

Dühöngő tömeg az Electro World miskolci nyitásán - videó!

2009. október 15. 11:03

Tömeg, lökdösődés, veszekedés előzte meg Miskolc legújabb elektronikai áruházának megnyitóját csütörtökön reggel -írja a boon.hu.


A boon.hu információi szerint az elektronikai áruházba a nyitónapon 15 ezer vásárlót várnak, a 9 órai nyitás előtt már több száz vásárló állt sorban a Szentpéteri kapu bevásárlóközpont bejáratánál. A kintre szorultakat talán a hirtelen hidegre fordult időjárás hűtötte, azonban beljebb már hangoskodás és tolakodás volt jellemző, ahogy közeledett a nyitási időpont.

 

Fotó: boon.hu


Amikor 9 órakor a dolgozók ünnepélyesen átvágták a rózsaszín szalagot, a biztonságiaké lett a főszerep. A rendre ügyelők jól állták a sarat, viszont amikor az elektomosan működő rács lassan felemelkedett megrepedt a bejáratnál található álmennyezet és majdnem kitört a két elektromos biztonsági kapu. Fél 10-kor is még nagyon sok vásárló várt bebocsátásra. A ma délelőtt készült videóhoz kattints ide!

 

Fotó: boon.hu


Az Electro World 2500 négyzetméteres miskolci üzlete 46 embernek ad munkát. A cég novemberben a budapesti Allee bevásárlóközpontban, decemberben pedig az egri Agria Parkban avat új áruházakat.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Fotó: boon.hu

 

Emlékezetes, az első magyarországi Electro World 2002-es nyitásakor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki a budaörsi áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Electro Wolrd Budaörs, 2002 (Fotó: index.hu)

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm