Dühöngő tömeg az Electro World miskolci nyitásán - videó!

2009. október 15. 11:03

Tömeg, lökdösődés, veszekedés előzte meg Miskolc legújabb elektronikai áruházának megnyitóját csütörtökön reggel -írja a boon.hu.


A boon.hu információi szerint az elektronikai áruházba a nyitónapon 15 ezer vásárlót várnak, a 9 órai nyitás előtt már több száz vásárló állt sorban a Szentpéteri kapu bevásárlóközpont bejáratánál. A kintre szorultakat talán a hirtelen hidegre fordult időjárás hűtötte, azonban beljebb már hangoskodás és tolakodás volt jellemző, ahogy közeledett a nyitási időpont.

 

Fotó: boon.hu


Amikor 9 órakor a dolgozók ünnepélyesen átvágták a rózsaszín szalagot, a biztonságiaké lett a főszerep. A rendre ügyelők jól állták a sarat, viszont amikor az elektomosan működő rács lassan felemelkedett megrepedt a bejáratnál található álmennyezet és majdnem kitört a két elektromos biztonsági kapu. Fél 10-kor is még nagyon sok vásárló várt bebocsátásra. A ma délelőtt készült videóhoz kattints ide!

 

Fotó: boon.hu


Az Electro World 2500 négyzetméteres miskolci üzlete 46 embernek ad munkát. A cég novemberben a budapesti Allee bevásárlóközpontban, decemberben pedig az egri Agria Parkban avat új áruházakat.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Fotó: boon.hu

 

Emlékezetes, az első magyarországi Electro World 2002-es nyitásakor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki a budaörsi áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Electro Wolrd Budaörs, 2002 (Fotó: index.hu)

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?