10 °C Budapest

Tarolhat az új diszkontlánc

Pénzcentrum
2009. október 12. 08:47

Új sportszerlánc készül a magyar piacra. A francia Koodza Tökölön, Érden és Hatvanban nyitja első magyarországi áruházait -írja a Világgazdaság.

Az új lánc a Decathlon-tulajdonoshoz tartozik, és alacsony működési költségei révén jelentősen olcsóbb lehet versenytársainál.

A tervek szerint 2010-ben nyolc-kilenc, két év múlva további öt-hat ilyen, általában ezer négyzetméteres egységet adnak át, és a kisebb városokat -Baja, Mohács, Salgótarján- is megcélozzák.

Érdekes ugyanakkor, hogy tudatosan elkerülik Budapest belterületét: ott egyrészt ritka az egyben kivehető ekkora szabad terület, másrészt az alacsony árszint miatt nem lehetne kigazdálkodni a bérleti díjat.

Az anyavállalat Decathlon is folytatja a hálózatbővítést: idén Kecskeméten, Szombathelyen, Dunaújvárosban és Maglódon nyílik új sportáruház.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm