9 °C Budapest

Végre! Kínában is vehetünk Túró Rudit!

Pénzcentrum
2009. szeptember 4. 08:32

A tervek szerint szeptember közepén kerül Kínában piacra a Túró Rudihoz hasonló Túró Kiittyy. A termék iránt nagy érdeklődés mutatkozik, több nagy hálózat is jelentkezett a forgalmazására -írja a Népszabadság.

Szeptember közepén megkezdődik a speciálisan magyar édességhez, a Túró Rudihoz hasonló, csokoládébevonatos túródesszertek forgalmazása Kínában. A projektben és a Peking melletti üzem kialakításában részt vevő EU-Milk Technologies Kft. már csaknem két éve készíti elő a termék bevezetését.

A Túró Kiittyynek keresztelt csokis desszert több kínai bolthálózatban megjelenik majd, köztük az Európában alig ismert, ám az országban jelentős Jenny Lou is a forgalmazók között lesz. Ez a lánc Kínában arról ismert, hogy a különlegességnek számító nyugati termékeket kínálja. Mindezek mellett kisebb boltokat is megkeresnek, s különösen az iskolák környéki üzletekkel kívánják fölvenni a kapcsolatot.

A terméket egy nívósnak mondható változatban is piacra dobják: a fejlett ajándékozási kultúrára tekintettel egy hűtődobozzal együtt forgalmazott díszes változattal is megjelennek. Az első időszakban a natúr változatot kezdik forgalmazni, ám idővel a kókuszos, gesztenyés, barackos és szamócás ízesítést is felveszik a kínálatba.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm