4 °C Budapest

IKEA-roham: bekattantak a kínaiak!

2009. augusztus 26. 16:58

Újabb hódolókat talált magának az IKEA. A svéd bútor-lánc pekingi üzletében ugyanis úgy érzik magukat a kínaiak, mintha a vidámparkban lennének.


Valóban megkedvelték Kínában az IKEA-t. A világ legnépesebb országában 1999 óta van jelen a svéd bútoráruház-lánc, mely jelenleg 7 áruházat üzemeltet.


Sok kínai számára felér egy kirándulással, ha eljuthat az IKEA-ba. Sokaknak már az is újdonság, hogy találnak egy olyan boltot, ahol szabadon fotózhatnak, kamerázhatnak.


Aki betér, az biztosan kipróbálja a foteleket, kanapékat is. A biztonsági őrök azokat sem figyelmeztetik, akik esetleg elbóbiskolnak valamely kényelmes ülőalkalmatosságon.


Az áruház központi helye természetesen az étterem, mely ebédidőben zsúfolásig megtelik. A helyiek számára kissé furcsának tűnnek a húsgolyók és más svéd csemegék, azonban természetesen tradicionális ázsiai ízekkel is várják a betérőket.

 

Fotók: latimes.com

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?