7 °C Budapest

Hoppá! Egy igazi celeb a Lidl reklámarca!

2009. szeptember 3. 05:20

A Lidlben igazi élmény lehet a bevásárlás - ez derül ki az áruházlánc 2009/2010-es kampányából. A napokban a TV-képernyőkre kerülő spotoknak Gianni a főszereplője: a sztárséf rengeteg humorral fűszerezve tanítja meg kuktáinak mestersége fortélyait. A filmek elkészítésében egy igazi sztárrendező is közreműködött.

Egy igazi magyar celebet nyert meg magának a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-áruházlánc új arca a műsorvezető, sztárséf, étteremtulajdonos Gianni Annoni lesz.

 

Fotó: velvet.hu - Szécsi István

 

Gianni nem csak a tévéreklámokban szerepel, hanem kedvenc receptjei olvashatóak lesznek női magazinokban, bulvárlapokban is.

A Lidl Magyarország új kampányának televíziós spotjait a TBWA reklámügynökség készítette, rendezőként pedig Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, és a Kaméleon című sikerfilmek alkotója jegyzi.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Fotó: velvet.hu - Szécsi István


Az áruházlánc hetente új téma köré csoportosítva kínálja minőségi termékeit: a görög, olasz vagy spanyol hetek alatt mindenki felfrissítheti a nyári emlékek ízvilágát.

Úgy tudjuk, a reklámfilmek hamarosan láthatóak lesznek a hazai TV-cstornákon, természetesen mi is igyekszünk a lehető leghamarabb bemutatni őket olvasóinknak.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem