18 °C Budapest

Hoppá! Egy igazi celeb a Lidl reklámarca!

2009. szeptember 3. 05:20

A Lidlben igazi élmény lehet a bevásárlás - ez derül ki az áruházlánc 2009/2010-es kampányából. A napokban a TV-képernyőkre kerülő spotoknak Gianni a főszereplője: a sztárséf rengeteg humorral fűszerezve tanítja meg kuktáinak mestersége fortélyait. A filmek elkészítésében egy igazi sztárrendező is közreműködött.

Egy igazi magyar celebet nyert meg magának a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-áruházlánc új arca a műsorvezető, sztárséf, étteremtulajdonos Gianni Annoni lesz.

 

Fotó: velvet.hu - Szécsi István

 

Gianni nem csak a tévéreklámokban szerepel, hanem kedvenc receptjei olvashatóak lesznek női magazinokban, bulvárlapokban is.

A Lidl Magyarország új kampányának televíziós spotjait a TBWA reklámügynökség készítette, rendezőként pedig Goda Krisztina, a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem, és a Kaméleon című sikerfilmek alkotója jegyzi.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Fotó: velvet.hu - Szécsi István


Az áruházlánc hetente új téma köré csoportosítva kínálja minőségi termékeit: a görög, olasz vagy spanyol hetek alatt mindenki felfrissítheti a nyári emlékek ízvilágát.

Úgy tudjuk, a reklámfilmek hamarosan láthatóak lesznek a hazai TV-cstornákon, természetesen mi is igyekszünk a lehető leghamarabb bemutatni őket olvasóinknak.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?