5 Kontinens: nem történt törvénysértés

2009. augusztus 13. 09:17

Elutasította a rendőrség az 5 Kontinens Utazási Iroda károsultjainak feljelentését. Az utasok július közepén tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen lopás, sikkasztás és csalás alapos gyanújával.

A Magyar Nemzet információ szerint a rendőrség elutasította az 5 Kontinens Utazási Iroda károsultjainak feljelentését. Az utasok július közepén tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen lopás, sikkasztás és csalás alapos gyanújával.

Az egyik károsult szerint alig egy hét után egy zavaros, jogilag nehezen értelmezhető határozatban azt a választ kapták, hogy nem történt törvénysértés. 

Korábbi cikkünk:Becsődölt az 5 Kontinens: mit tehetsz, ha már befizetted az utad?

Az 5 Kontinens utazási iroda még júniusban ment csődbe: a cég közel 150 millió forinttal nem tudnak elszámolni, amit kétezer utas fizetett be nekik. Az utasokat a QBE Insurance Europe Limited kártalanítja, az utazási iroda 40 millió forintos vagyoni biztosítéka azonban csak a befizetett összegek 22 százalékát fedezi.

Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem