7 °C Budapest

Háromszáz új munkahely Polgárdiban

Pénzcentrum
2009. július 30. 09:32

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával készült el a Fejér megyei Polgárdi új gazdasági-ipari parkja, ahová már be is települt az első vállalkozás.

A pályázaton nyert 120 millió forinthoz a helyi önkormányzat 180 milliót tett hozzá. A volt szovjet laktanya területén 12 vállalkozónak, üzemnek, szolgáltatónak biztosít helyet a helyhatóság, háromszáz új munkahely reményében. A parkban lényegesen olcsóbban hozhatók létre a munkahelyek, mint a több mint húsz kilométerre fekvő megyeszékhelyen, Székesfehérváron. A létesítmény révén elsősorban a Polgárdiból jelenleg Székesfehérvárra bejáró szakképzett dolgozóknak szándékoznak munkát biztosítani.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm