8 °C Budapest

Bookline: különleges újítás, önálló webshopok

2009. július 10. 11:32

2009. július 10-től a magyarországi e-kereskedelem történetében először a Bookline.hu Nyrt. lehetőséget biztosít két érdekeltségi körén kívüli márka - az Ulpius-ház könyvkiadó és a TV2 kereskedelmi tv-csatorna - számára, hogy önálló webshopot hozzon létre a Bookline oldalán.

A webshopok a partner márka arculati elemeit hordozzák, de a háttérben működő informatikai és logisztikai rendszert a Bookline szolgáltatja.

A Bookline új webshopkoncepciója egyrészről lehetőséget teremt jól ismert márkák tulajdonosai számára, hogy kihasználják a Bookline több százezres látogatótáborát, másrészről a webshopok megjelenése egyértelmű forgalomnövelő hatással bír majd a Bookline számára.

Kezdeti lépésként az Ulpius-ház Kiadó és a TV2 számára készültek el a webshopok. Az első partnerek kiválasztását hosszas tárgyalások és mérlegelés előzte meg, a két induló webshopot a jövőben továbbiak követik majd. A Bookline szándéka szerint a webshopok számát kezdetben szeretné egy tucatban limitálni, de már a nyári hónapok során további jelentős márkák megjelenésére lehet számítani.

A webshopok a Bookline webmotorjával, de saját arculattal, saját hírekkel és kirakati hirdetésekkel üzemelnek, az itt történő vásárlások teljes egészében átfutnak a Bookline rendszerén, logisztikáján.

Ez az újszerű üzleti konstrukció újabb meghatározó lehetőséget teremthet a Bookline számára a legnagyobb márkákkal való kiemelt együttműködésre, a regisztált felhasználók számának és kereskedelmi forgalmának növelésére.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16