14 °C Budapest

Bookline: különleges újítás, önálló webshopok

2009. július 10. 11:32

2009. július 10-től a magyarországi e-kereskedelem történetében először a Bookline.hu Nyrt. lehetőséget biztosít két érdekeltségi körén kívüli márka - az Ulpius-ház könyvkiadó és a TV2 kereskedelmi tv-csatorna - számára, hogy önálló webshopot hozzon létre a Bookline oldalán.

A webshopok a partner márka arculati elemeit hordozzák, de a háttérben működő informatikai és logisztikai rendszert a Bookline szolgáltatja.

A Bookline új webshopkoncepciója egyrészről lehetőséget teremt jól ismert márkák tulajdonosai számára, hogy kihasználják a Bookline több százezres látogatótáborát, másrészről a webshopok megjelenése egyértelmű forgalomnövelő hatással bír majd a Bookline számára.

Kezdeti lépésként az Ulpius-ház Kiadó és a TV2 számára készültek el a webshopok. Az első partnerek kiválasztását hosszas tárgyalások és mérlegelés előzte meg, a két induló webshopot a jövőben továbbiak követik majd. A Bookline szándéka szerint a webshopok számát kezdetben szeretné egy tucatban limitálni, de már a nyári hónapok során további jelentős márkák megjelenésére lehet számítani.

A webshopok a Bookline webmotorjával, de saját arculattal, saját hírekkel és kirakati hirdetésekkel üzemelnek, az itt történő vásárlások teljes egészében átfutnak a Bookline rendszerén, logisztikáján.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ez az újszerű üzleti konstrukció újabb meghatározó lehetőséget teremthet a Bookline számára a legnagyobb márkákkal való kiemelt együttműködésre, a regisztált felhasználók számának és kereskedelmi forgalmának növelésére.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 3. vasárnap
Kornélia
9. hét
Március 3.
A Sabin-csepp napja
Március 3.
Vadvédelmi világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm