2 °C Budapest

A leggyönyörűbb meztelen nők már energiát is adnak

2009. június 2. 10:02

A tervek szerint hamarosan kelet-Európában is elkezdődik a Playboy márkájú energiaitalok forgalmazása. A világ egyik legismertebb szimbóluma, a Playboy-nyuszi komoly szereplő lehet a rendkívül kiélezett piacon.

A Playboy márkájú energiaitalok kelet-európai forgalmazásának kizárólagos jogait egy albán cég nyerte el. Albániában már kapható az ital, de hamarosan a térség legtöbb államának piacán megjelenhet: a befektetők komoly sikereket várnak.

Azokban az országokban, ahol már megjelent (elsősorban az amerikai kontinensen), jól alakulnak az eladási mutatók. A fogyasztók és a kereskedők egyaránt nagy érdeklődést mutattak a nyuszis ital iránt. A Playboy márka ugyanis a világ szinte összes országában jól cseng: mindenhol ugyanaz az érzés - a lazaság, a fiatalosság és az élet élvezete- kapcsolódik hozzá. És természetesen a Playboy magazinnak köszönhetően mindenkinek eszébe jutnak a világ legismertebb aktmodelljei is.

 

Fotó: chicagobusiness.com


A Playboy-birodalomnak szüksége is van az ilyen termékekre, hiszen -mint arról nemrég beszámoltunk- jelentős veszteségeket könyvelhettek el az elmúlt időszakban: Elképesztő: gyönyörű meztelen nők, akik senkit sem érdekelnek

Nem véletlen, hogy egyre több nyuszis-logós termékkel találkozhatunk a boltok polcain. A különféle ruházati cikkek mellet már például írószereket, táskákat is kaphatunk ilyen jelöléssel.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 8. 11:03