27 °C Budapest

A leggyönyörűbb meztelen nők már energiát is adnak

2009. június 2. 10:02

A tervek szerint hamarosan kelet-Európában is elkezdődik a Playboy márkájú energiaitalok forgalmazása. A világ egyik legismertebb szimbóluma, a Playboy-nyuszi komoly szereplő lehet a rendkívül kiélezett piacon.

A Playboy márkájú energiaitalok kelet-európai forgalmazásának kizárólagos jogait egy albán cég nyerte el. Albániában már kapható az ital, de hamarosan a térség legtöbb államának piacán megjelenhet: a befektetők komoly sikereket várnak.

Azokban az országokban, ahol már megjelent (elsősorban az amerikai kontinensen), jól alakulnak az eladási mutatók. A fogyasztók és a kereskedők egyaránt nagy érdeklődést mutattak a nyuszis ital iránt. A Playboy márka ugyanis a világ szinte összes országában jól cseng: mindenhol ugyanaz az érzés - a lazaság, a fiatalosság és az élet élvezete- kapcsolódik hozzá. És természetesen a Playboy magazinnak köszönhetően mindenkinek eszébe jutnak a világ legismertebb aktmodelljei is.

 

Fotó: chicagobusiness.com


A Playboy-birodalomnak szüksége is van az ilyen termékekre, hiszen -mint arról nemrég beszámoltunk- jelentős veszteségeket könyvelhettek el az elmúlt időszakban: Elképesztő: gyönyörű meztelen nők, akik senkit sem érdekelnek

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nem véletlen, hogy egyre több nyuszis-logós termékkel találkozhatunk a boltok polcain. A különféle ruházati cikkek mellet már például írószereket, táskákat is kaphatunk ilyen jelöléssel.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem