20 °C Budapest

A leggyönyörűbb meztelen nők már energiát is adnak

2009. június 2. 10:02

A tervek szerint hamarosan kelet-Európában is elkezdődik a Playboy márkájú energiaitalok forgalmazása. A világ egyik legismertebb szimbóluma, a Playboy-nyuszi komoly szereplő lehet a rendkívül kiélezett piacon.

A Playboy márkájú energiaitalok kelet-európai forgalmazásának kizárólagos jogait egy albán cég nyerte el. Albániában már kapható az ital, de hamarosan a térség legtöbb államának piacán megjelenhet: a befektetők komoly sikereket várnak.

Azokban az országokban, ahol már megjelent (elsősorban az amerikai kontinensen), jól alakulnak az eladási mutatók. A fogyasztók és a kereskedők egyaránt nagy érdeklődést mutattak a nyuszis ital iránt. A Playboy márka ugyanis a világ szinte összes országában jól cseng: mindenhol ugyanaz az érzés - a lazaság, a fiatalosság és az élet élvezete- kapcsolódik hozzá. És természetesen a Playboy magazinnak köszönhetően mindenkinek eszébe jutnak a világ legismertebb aktmodelljei is.

 

Fotó: chicagobusiness.com


A Playboy-birodalomnak szüksége is van az ilyen termékekre, hiszen -mint arról nemrég beszámoltunk- jelentős veszteségeket könyvelhettek el az elmúlt időszakban: Elképesztő: gyönyörű meztelen nők, akik senkit sem érdekelnek

Nem véletlen, hogy egyre több nyuszis-logós termékkel találkozhatunk a boltok polcain. A különféle ruházati cikkek mellet már például írószereket, táskákat is kaphatunk ilyen jelöléssel.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?